Nuori Kulttuuri Digistage 2024: Ilmoittautuminen alkaa nyt!

Nuori Kulttuuri Digistage, ainutlaatuinen virtuaalinen esiintymislava nuorille taiteilijoille, on avaamassa ilmoittautumisen vuoden 2024 tapahtumaan. Tämä innovatiivinen alusta tarjoaa 13–29-vuotiaille taidetta ja kulttuuria harrastaville nuorille mahdollisuuden esitellä teoksiaan laajalle yleisölle digitaalisesti. Toiminnan tarkoituksena on myös herättää keskustelua ja ajatuksia taiteesta ja tietenkin lisätä nuorten esiintymismahdollisuuksia.
Ilmoittautuminen on avoinna 5.3. alkaen aina kuun loppuun, 31.3.2024 saakka. Digistage rohkaisee nuoria luomaan ja jakamaan omaa taidettaan, tarjoten samalla ainutlaatuisen pääsyn taiteen maailmaan suoraan katsojien omilta laitteilta.
Osallistumiskriteerit ovat selkeät:
• Osallistujien tulee olla 13–29-vuotiaita.
• Teoksen on oltava vaakamuotoisesti kuvattu video, jonka pituus on 2–20 minuuttia.
• Jokainen esiintyjä tai ryhmä voi lähettää vain yhden teoksen.
• Ammattilaiset ja alaa opiskelevat voivat osallistua vain teosten ohjaajina tai avustajina.

 

Miksi osallistua?
Digistage ei tarjoa ainoastaan alustaa taiteen esittämiselle, vaan myös arvokasta palautetta taiteen asiantuntijoilta. Lisäksi huhtikuun aikana yleisö voi äänestää suosikkiteoksiaan, ja tykätyimmät teokset palkitaan rahallisilla stipendeillä suorassa lähetyksessä Nuori Kulttuuri LIVEssä 11.5.2024. Äänekosken Painotalolta.

 

Nuori Kulttuuri Digistage on enemmän kuin kilpailu; se on eräänlainen yhteisö, joka yhdistää nuoria taiteilijoita ympäri Suomen ja tarjoaa heille näkyvyyttä sekä tilaisuuden oman harrastuksen kehittymiseen.

 

Lisätietoja, mukaan lukien osallistumislomake ja tarkemmat ohjeet, löytyvät osoitteesta https://digistage.nuorikulttuuri.fi

 

Tervetuloa mukaan luomaan, jakamaan ja inspiroitumaan Nuori Kulttuuri Digistage 2024:ssä!