Nuori Kulttuuri Talks

Nuori Kulttuuri Talks on nuorten vaikuttamisen väline heitä puhututtaviin taide- ja kulttuuriharrastamisen asioihin. Nuoret suunnittelevat, fasilitoivat ja puhuvat yhdessä päättäjien, taiteen ja nuorisotyön ammattilaisten, median edustajien sekä harrastajien kanssa kulttuuri- ja taideharrastamiseen liittyvistä teemoista.

Pe 26.5. klo 16:00-17:30

Nuori Kulttuuri Talks: Kulttuurialan ammattilaiset, mistä ne tulee ja mitä ne tekee?

Kuopion Kaupunginteatteri / Ylälämpiö

Elokuvat, festarit, musiikki, kirjat, meemit, tiktokit… Kuka tuottaa meille kulttuuripalveluita ja miksi? Nyt pureudumme juurta jaksaen kulttuurialalla työllistymiseen sekä kulttuurin asemaan työmarkkinoilla. Mikä siihen vaikuttaa ja kuinka minusta voi tulla ammattilainen? meillä on alan ammattilaisia, päättäjiä, työllistäjiä ja harrastajia. Ota Instagramissa @nuorikulttuuri seurantaan ja tiedät ensimmäisenä Talksin viimeisimmät kiemurat! Paneelikeskustelu järjestetään Nuori Kulttuuri Festival Kuopio -tapahtumassa perjantaina 26.5.2023. Jos et pääse paikan päälle, keskustelu striimataan.

La 27.5. klo 10:00-11:30

Nuori Kulttuuri Talks

Kuopion kaupunginteatteri / Ylälämpiö

Yleisöä osallistava dialogikeskustelu kulttuuriharrastusten palautteenantokulttuurista Nuori Kulttuuri Festival Kuopio-tapahtumassa lauantaina 27.5. klo 10.00. Millainen palautteenantokulttuuri kulttuuriharrastuksissa nykypäivänä vallitsee? Millaisia vaikutuksia palautteenatokulttuurilla on harrastajaan? Kuka ohjaa muutosta? Keskustelijoina monen eri tason toimijaa palautteenantokulttuurin kokemusasiantuntijoista ammattilaisiin. Tervetuloa kuulemaan ja osallistumaan matalalla kynnyksellä!

Nuorten suunnittelema keskusteluareena

Nuori Kulttuuri Talks on nuorten vaikuttamisen väline heitä puhututtaviin taide- ja kulttuuriharrastamisen asioihin. Nuoret suunnittelevat, fasilitoivat ja puhuvat yhdessä päättäjien, taiteen ja nuorisotyön ammattilaisten, median edustajien sekä harrastajien kanssa kulttuuri- ja taideharrastamiseen liittyvistä teemoista. Keskustelujen toteutustapa, aiheet, kysymykset, vieraat ja muu tuotannollinen työ on nuorten tuottamia.

Toteutusmuoto voi siis olla dialogi, paneeli, kahdenkeskinen keskustelu tai jotain aivan muuta, mitä ei ole vielä edes keksitty. Puheenaiheet voivat liittyä niin hyvinvointiin, rahaan, tiloihin kuin moneen muuhunkin taide- ja kulttuuriharrastamisessa liittyviin aiheisiin. Se mikä on nuorten harrastusmaailmassa ajankohtaista, nousee Nuori Kulttuuri Talkseissa keskusteluun.

Yhteistyössä

  • Hyvin sanottu