Nuori Kulttuuri Talks

Nuori Kulttuuri Talks on nuorten vaikuttamisen väline heitä puhututtaviin taide- ja kulttuuriharrastamisen asioihin. Nuoret suunnittelevat, fasilitoivat ja puhuvat yhdessä päättäjien, taiteen ja nuorisotyön ammattilaisten, median edustajien sekä harrastajien kanssa kulttuuri- ja taideharrastamiseen liittyvistä teemoista.

Nuorten suunnittelema keskusteluareena

Nuori Kulttuuri Talks on nuorten vaikuttamisen väline heitä puhututtaviin taide- ja kulttuuriharrastamisen asioihin. Nuoret suunnittelevat, fasilitoivat ja puhuvat yhdessä päättäjien, taiteen ja nuorisotyön ammattilaisten, median edustajien sekä harrastajien kanssa kulttuuri- ja taideharrastamiseen liittyvistä teemoista. Keskustelujen toteutustapa, aiheet, kysymykset, vieraat ja muu tuotannollinen työ on nuorten tuottamia.

Toteutusmuoto voi siis olla dialogi, paneeli, kahdenkeskinen keskustelu tai jotain aivan muuta, mitä ei ole vielä edes keksitty. Puheenaiheet voivat liittyä niin hyvinvointiin, rahaan, tiloihin kuin moneen muuhunkin taide- ja kulttuuriharrastamisessa liittyviin aiheisiin. Se mikä on nuorten harrastusmaailmassa ajankohtaista, nousee Nuori Kulttuuri Talkseissa keskusteluun.

Nuori kulttuuri Talks: Kulttuuriharrastaminen kuuluu kaikille

Nuori kulttuuri Talks: Palautteenanto kulttuuriharrastamisessa

Nuori Kulttuuri Talks: Kulttuuriharrastajasta ammattilaiseksi

Yhteistyössä

  • Hyvin sanottu