Lyckade erfarenheter

Ung Kultur verksamhet är ungdomsarbete som utförs med kraften av konst och kultur. Genom denna öppna nationella verksamhet kan både unga och de som arbetar med unga utveckla sin verksamhet, nätverka och uppleva framgångar.

Nuori Kulttuuri - Onnistumisen kokemuksia

Evenemangar

Nuori Kulttuuri On Air

En ungdomsfestival med flera platser och flera konstformer äger rum i flera städer under samma helg och använder både fysiska och digitala plattformar. Städerna är sammanlänkade av kvällens Nuori Kulttuuri LIVE-sändning.

On Air

Nuori Kulttuuri Festival

Festivalen erbjuder möjligheter att uppträda för entusiaster inom olika konstområden. I Nuori Kulttuuri-verksamheten följer vi principerna för en säkrare miljö, som också utgör grunden för säkra framträdanden: Hos oss uppmuntrar och berömmer vi, inte kritiserar och dömer!

Nuori Kulttuuri Talks

Belysa unga människors tankar om konsthobbyvärlden, när diskussionsmöten skapade av unga människor själva kastar ljus över unga människors mentala landskap både online och i verkligheten.

Service

Nuori Kulttuuri Roots

Genom Roots får gemenskaper som erbjuder konsthobbyer för unga människor eller unga människor själva möjlighet till nya experiment och idéprovningar.

Nuori Kulttuuri Digistage

Nuori Kulttuuri Digistage är en ny virtuell scen för unga människor i åldrarna 13-29 år som är intresserade av konst och kultur. De digitala föreställningarna på Digistage är sammansatta av unga konstnärers verk.

Verken på den virtuella scenen kan nu ses, kommenteras och gillas!

Den mest gillade föreställningen kommer att tillkännages vid Nuori Kulttuuri Festival Kuopio 2023-evenemanget, där denna publikfavorit tillsammans med några av de andra bidragen som deltog i tävlingen också kommer att visas live den 26-27 maj 2023. Alla videor som skickats in till Digistage kommer också att visas digitalt vid Kuopio-evenemanget.

Läs mer

Nuori Kulttuuri uutiskirje

Tilaa uutiskirje pysyäksesi ajan tasalla tulevista kulttuurinuorisotyön kahviloista ja muista kulttuurisennuorisotyöhön liittyvistä asioista.

TILAA UUSTISKIRJE