Kulttuurisen nuorisotyön kahvit

Kulttuurisen nuorisotyön kahvit ovat virtuaalinen tapaamispaikka ajatusten vaihtoon kulttuurisesta nuorisotyöstä kiinnostuneille ammattilaisille.

Tule kuuntelemaan uusia tuulia kulttuurisen nuorisotyön kentältä

Kulttuurisen nuorisotyön kahvit -ovat virtuaalinen tapaamispaikka ajatusten vaihtoon kulttuurisesta nuorisotyöstä kiinnostuneille. Kahvihetkiä järjestään 1–2 kertaa kuukaudessa ja koolle kutsujina toimivat Nuori Kulttuuri ja Kanuuna. Kaikille avoimissa kahvikutsuissa pureudutaan alustajan johdolla erilaisiin toimintamuotoihin ja toteutuksiin. Tapaamiset toteutetaan Microsoft Teams -kokouksina.

Hetkissä vaihdamme myös kokemuksia ja ideoita, sekä pohditaan kulttuurista nuorisotyön muotoja nyt ja tulevaisuudessa. Jokaisessa hetkessä on mukana fasilitaattori, jonka avulla pureudutaan hetkessä oleviin teemoihin ja keskustellaan työn arjesta, sekä luodaan verkostoa vahvemmaksi. Tule mukaan kahvittelemaan!

Seuraavat kahvit

Pe 28.4. klo 10.00-11.30

Kulttuurinen etsivä nuorisotyö

Pia Varpiola Vantaan Nuorisopalveluilta ja Ramona Panula SADE ry:stä tulevat kertomaan ArtSpace-hankkeesta ja kulttuurisesta etsivästä nuorisotyöstä

Liity mukaan

Pe 19.5. klo 10.00-11.30

Ympäristö ja luonto osana kulttuurisen nuorisotyön tulevaisuusajattelussa

Liity mukaan

Nuori Kulttuuri uutiskirje

Liity uutiskirjeeseemme, jossa kerrotaan seuraavista Kulttuurisen nuorisotyön kahveista ja muusta kulttuurisen nuorisotyön kentällä tapahtuvasta toiminnasta.

Tilaa uutiskirje