Kulttuurisen nuorisotyön kahvit

Kulttuurisen nuorisotyön kahvit ovat virtuaalinen tapaamispaikka ajatusten vaihtoon kulttuurisesta nuorisotyöstä kiinnostuneille ammattilaisille.

Tule kuuntelemaan uusia tuulia kulttuurisen nuorisotyön kentältä

Kulttuurisen nuorisotyön kahvit -ovat virtuaalinen tapaamispaikka ajatusten vaihtoon kulttuurisesta nuorisotyöstä kiinnostuneille. Kahvihetkiä järjestään 1–2 kertaa kuukaudessa ja koolle kutsujina toimivat Nuori Kulttuuri ja Kanuuna. Kaikille avoimissa kahvikutsuissa pureudutaan alustajan johdolla erilaisiin toimintamuotoihin ja toteutuksiin. Tapaamiset toteutetaan Microsoft Teams -kokouksina.

Hetkissä vaihdamme myös kokemuksia ja ideoita, sekä pohditaan kulttuurista nuorisotyön muotoja nyt ja tulevaisuudessa. Jokaisessa hetkessä on mukana fasilitaattori, jonka avulla pureudutaan hetkessä oleviin teemoihin ja keskustellaan työn arjesta, sekä luodaan verkostoa vahvemmaksi. Tule mukaan kahvittelemaan!

Seuraavat kahvit

Pe 6.9. klo 10.00-11.30

Saavutettavuus Kulttuurisessa nuorisotyössä

Tule mukaan keskustelemaan, miten voimme tehdä kulttuurisen nuorisotyön kaikkien nuorten saavutettavammaksi! Kuule esimerkkejä siitä, millaisia kokemuksia muut omaavat esteettömyyden parantamiseksi. Haluamme kuulla juuri sinun näkemyksesi ja ideasi siitä, miten voimme luoda monikulttuurisia ja kaikille avoimia ympäristöjä. Tilaisuus tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua ja löytää uusia ideoita ja ajatuksia.

Liity mukaan

Nuori Kulttuuri uutiskirje

Tilaa uutiskirje pysyäksesi ajan tasalla tulevista kulttuurinuorisotyön kahviloista ja muista kulttuurisennuorisotyöhön liittyvistä asioista.

TILAA UUSTISKIRJE