Joosua Valkeakunnas

Vuoden ensimmäisillä kulttuurisen nuorisotyön verkoston kahveilla käsitellään digitaalisuutta

Kulttuurisen nuorisotyön verkoston kahvit alkavat 19.1. klo 10:00-11:30. Pääsemme vuoden ensimmäisellä kerralla tutustumaan digitaalisen kulttuurisen nuorisotyön maailmaan, kun Sekasin Gaming:tä Joosua Valkeakunnas tulee esittelemään heidän toimintaansa. Yli 25 000 jäsenen suomalainen yhteisö Discordissa on Joosuan työpaikka. Hän on kiinnostunut itse roolipeleistä ja kertoo innostuvansa hyvistä ideoista taiteen parissa. Luvassa siis  todella inspiroiva esittely!

”Esittelen Sekasin Gamingin toimintaa, joka tukee suomalaisten nuorten hyvinvointia ja vähentää yksinäisyyttä nuorten keskuudessa. Alusta on yksi aktiivisimmista suomalaisista nuorten keskustelufoorumeista”, Joosua kertoo.

Sekasin Gamingin lisäksi Nuori Kulttuurin Digistagen tuottaja Jussi Kaijankangas ja On Air -festivaalikokonaisuudesta vastaava Ville Laitinen tulee kertomaan kulttuurisen nuorisotyön dgitaalisista tapahtuma ja palvelumudoista nuorten taide- ja kulttuuriharrastamisen kentällä.

Ensimmäisessä tapaamisessa on luvassa paljon asiaa, sillä vielä viimeisenä vieraana meille tulee  Humak esittelemään Diggiloo+ -hankkeensa tuloksia ja kertoo erilaisista innovaatioista, miten nuorisotyötä ja digitaalisuutta on yhdistetty.

 

Lämpimästi tervetuloa verkostoitumaan!