Annu Rovaniemen kaupungin lastenkulttuurituottaja

On Air Rovaniemi on myös fyysisesti monipaikkainen kaupunkitapahtuma

Rovaniemellä järjestetään 11.5. klo 10.00-21.00 Monitoritalo Mondella, Kulttuuritalo Wiljamissa ja Nuorten talo Rokassa.  Rovaniemen kaupungin lastenekulttuurituottaja Annu Nietula on yhdessä nuorisotoimen koordinaattorin Henrietta Kankaan kanssa.

”On mahtavaa päästä mahdollistamaan usean eri atidelajin työpajoja nuorille harrastajille. Myös esiintymisen mahdollistaminen nuorille tekijöille tuntuu merkitykselliseltä”, Annu pohtii tapahtuman tärkeyttä alueella.

Esiintyjät tulevat tapahtumaan laajalta alueelta ja kaupunki onkin mahdollistanut heille bussikuljetukset tapahtumaan. Tuottajat haluavat tarjota On Air -tapahtumassa näyttämön nuorille harrastajille sekä mahdollisuuden tavata muita saman kiinnostuksen kohteen omaavia ikätovereita.

”Myös ulkopuolisten ohjaajien vetämien työpajojen merkitys on suuri harrastajille. Tapahtuman monipuolisuus takaa sen, että jokaiselle löytyy varmasti kiinnostavaa tekemistä ja koettavaa”, Annu kertoo.

Rovaniemen On Air-päivä tapahtuu monipaikkaisesti, mikä tuo kaupunkiin elävyyttä ja nähtävää ja koettavaa koko päiväksi. Päivä huipentuu Turistin keikkaan klo 20.00 Mondella.

” On tärkeää, että voimme tuottaa tapahtumia, missä nuoret taiteen harrastajat pääsevät tapaamaan toisiaan, jakamaan onnistumisen hetkiä ja kovan työnsä tuloksia. Kokoontuminen taiteen ja kulttuurin äärelle luo yhteisöllisyyden ja osallisuuden tunteen”, Annu tiivistää On Airin merkityksen Rovaniemellä.