Nuori Kulttuuri Festivalin nuorten mediatiimi aloittaa toimintansa

Tule Nuori kulttuuri -festivaalin mediatiimiin oppimaan uutta upeiden kulttuuriesitysten parissa! Kerran viikossa kokoontuvassa ryhmässä opettelemme mm. videokuvausta, -editointia ja kuvankäsittelyä sekä perehdymme markkinoinnin ja sisällöntuotannon perusteisiin alan ammattilaisten johdolla. Tavoitteena on luoda markkinointimateriaalia 25.-27.5. järjestettävää festivaalia varten, jossa ryhmä on myös mukana tallentamassatapahtuman moninaisia live-esityksiä.

Mediatiimi kokoontuu viikoittain Kulttuuriareena 44:llä (päivä ja kellonaika tarkentuvat myöhemmin). Toiminta on suunnattu 13–29-vuotiaille, ja mukaan voi tulla aikaisemmasta kokemustaustasta riippumatta. Ryhmään osallistumisesta saa osaamismerkin, jota voi hyödyntää esimerkiksi opinnoissa tai työnhaussa. Kokoontumisia on vetämässä Humakinyhteisöpedagogiopiskelija Anna Savolainen.

Ensimmäinen kokeilukerta järjestetään torstaina 16.3.2023 klo 17 Kulttuuriareena 44:n tiloissa, osoitteessa Kauppakatu 44, Kuopio.Mediatiimiin osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: anna.savolainen@nuorisoseurat.fi