Silmissä pätkii tiimi äänittämässä podcast jaksoa.

Nuori Kulttuuri Roots: Silmissä Pätkii -elokuvatapahtuma Jyväskylän Veturitalleilla

 Nuorista aikuisista koostuva tapahtumatiimi järjestää Jyväskylän Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6, 40100) elokuvatapahtuma kokonaisuuden, johon kuuluu kaksi työpajaa ja kaksipäiväinen elokuvafestivaali. Työpajat ja festivaali ovat maksuttomia ja avoimia kaikille alle 29-vuotiaille.

Ensimmäinen työpaja järjestetään kesäkuussa ja toinen syyskuussa. Työpajoihin saapuu vieraaksi videoalan ammattilaisia eri osa-alueilta. Puhujina kuullaan mm. ohjauksen ja erikoistehosteiden asiantuntijoita. Pajat koostuvat luennoitsijoiden puheenvuoroista, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä liittyen videotuotantoihin tai esimerkiksi pyytää neuvoa omien videoprojektien tekemiseen.

Lokakuussa järjestettävällä elokuvafestivaalilla nähdään runsaasti erilaisia elokuvia, musiikkivideoita ja muita videotaideteoksia! Festivaalien ohjelmisto rakennetaan avoimen teoshaun kautta, joka aukeaa myöhemmin. Myös festivaalien ohjelmakategoriat paljastetaan kesäkuun alussa.

Kevään, kesän ja syksyn aikana jyväskyläläisillä 13–29-vuotiailla nuorilla on myös mahdollisuus hyödyntää videotuotantojen tekemiseen Jyväskylän Veturitallien tiloja, laitteita ja ohjelmistoja. Välineistöön ja tiloihin voit tutustua Veturitallien nettisivujen kautta: https://veturitallit.jyvaskyla.fi/toiminta/mediatoimintaTilojen, laitteiden ja ohjelmien käyttäminen on maksutonta alle 29-vuotiaille.

Silmissä Pätkii -festarin tiedotusta voit seurata:Instagram: VeturitallitWWW-sivut: https://veturitallit.jyvaskyla.fi/veturitallit