Kauhojen Hotelli julistekuva

Nuori Kulttuuri Roots: Raudanmaalle ilmestyy kauhujen majatalo Halloweenina

Kauhujen majatalo
Raudanmaan majatalon henget heräävät eloon Halloween-iltana 28.10.2023 klo 17.30-21.00, kun nuorten teatteriharrastajien ryhmä toteuttaa kummitushotellin osana Raudanmaan Halloweenia.

“Into kaikkeen pelottavaan ja halloweenin lähtee sisältä ja ruokin sitä kauhuleffoilla. Haluisin kuitenkin tehdä itse ja jotain omaa, niinpä vuosi sitten tein hyytävän kauhupolun metsään sillä budjetilla, että sain jätesäkit ja ilmastointiteippiä. Se onnistui ja päätin haastaa itseäni lisää ja ajatus hotellista syttyi heti. Sain vinkkauksen vanhasta kievari rakennuksesta jonka olen nyt vuokrannut viikonlopuksi ja nuorikulttuurin ideahaun tukemana olen lähtenyt luomaan huoneita, hahmoja ja niiden asuja, sekä rekvisiittaa”, kertoo työryhmän vetäjä Ida-Kaisa Karppila.

Nuorten tekemä k15 kauhun täyteinen majatalo on osana Kauhujen Kangasala –tapahtumaa ja pienempänä kokonaisuutena osa Raudanmaan Halloweenia. Toimintaa on ollut mahdollistamassa Nuori Kulttuuri Roots, Raudanmaan Nuorisoseura ja Raudanmaan kyläyhdistys.

”Sukellamme pimeyden Sukellamme pimeyden keskellä olevaan majataloon, jossa asuu mitä hirveimpiä ja mielipuolisimpia hahmoja.”
Hahmot ovat syntyneet kauhuntäyteisen mielikuvituksen pohjalta kun on katseltu majatalon seiniä. Nyt on puvut sovittettu ja kauhuntäyteiset naurut harjoiteltu

Tarkemmat tapahtuma tiedot Raudanmaa.com, Raudanmaan kylätalo Ponsantie 1269, Kangasala. Tule kokemaan kauhu performanssi maalle!