Nuori Kulttuuri Digifestival Pori 2021

Digifestivaali on uudenlainen nuorille suunnattu etänä toteutettava tapahtuma. Tapahtuman keskiössä ovat erilaiset nuorten esittävät ja tekemät taiteet sekä kulttuurit, niin tanssista lavarunouteen kuin räpistä teatteriesityksiin. Tapahtuma toteutetaan osittain suorina lähetyksinä, mutta myös tallenteina. Suurimman sisällön tapahtumaan saadaan nuorien itsensä tuottamista esityksistä.

Rap Corner

Nyt haemme mukaan esityksiä festivaalin Rap Corneriin. Tapahtuma toteutetaan etämuotoisena tapahtumana 22.5.2021, jossa kolme raatilaista arvioi ja antaa palautetta esiintyjien itse lähettämistä esityksistä.

Digifestivaalin Rap Corner haku avautuu nyt ja päättyy 16.4.2021.

Millaisia esityksiä Rap Corneriin?

Haemme nuoria n.13-29-vuotiaita räp-musiikista innostuneita räppääjiä osallistumaan omalla videoesityksellä / tai demokappaleella Rap Corneriin.

Miten haetaan?

Täytä ilmoittautumislomake osoitteessa: https://airtable.com/shrnexNDOHH31SjGu

Pyri täyttämään lomake mahdollisimman tarkkaan. Huomaa, että ennen ilmoittautumisen täyttämistä tarvitset esityksestäsi jonkinlaisen videon tai demokappaleen linkin. Tuota videota/demoa tullaan käyttämään myös mahdollisesti livelähetyksessä. Hakuaika päättyy 16.4.2021 klo 23:59

Valintaprosessi

Nuori Kulttuuri ja Rap SM, esikarsivat osallistujista 10 esitystä, jotka pääsevät jatkoon Nuori Kulttuuri Digifestivaalin suoraan lähetykseen 22.5.2021.

Rap Corner tilaisuuteen on kutsuttu myös kolme arvovaltaista raatilaista Räp-kentältä, jotka tilaisuudessa arvioivat lähetettyjä esityksiä. Mukana on myös yleisöäänestys, jolloin myös yleisö saa kertoa mielipiteen esityksistään ja äänestää suosikkiaan.

Valituille esityksille jatkosta tullaan ilmoittamaan viimeistään 3.5.2021.

Mitä esityksiltä odotetaan?

  • Lähetetty tallenne/video tai demo on mahdollisimman hyvä laatuinen
  • Esiintyjä antaa suostumuksen tekemänsä videon käyttöön ja mahdolliseen livelähetykseen
  • Esiintyjän tekemää videota voi esittää tapahtuman nettisivuilla kaksi viikkoa vielä tapahtuman jälkeen.