Nuori Kulttuuri On Air

Nuori Kulttuuri On Air on monipaikkainen nuorten taidefestivaali lauantaina 11.5.2024. Kuudella paikkakunnalla tapahtuvan monitaidefestivaalin yksi isännättäristä on Pori.

Promenadisali

Promenadisalissa (Yrjönkatu 17, 28100 Pori) ollaan vietetty aikaa erilaisissa konserteissa ja esityksissä jo vuodesta 1999 lähtien. Edelleen tänä päivänä sali kutsuu vahvasti taiteen nauttijoita vieraikseen ympäri Suomen, kun paikalliset taiturit, valtakunnan tähdet ja kansainväliset kasvot valaisevat lavaa yleisön odotuksia lunastaen.

Sinun tarinasi, sinun äänesi

Promenadikeskus täyttyy kuvista ja äänistä toukokuussa 2024, kun Nuori Kulttuuri -festivaali kerää talon aulatiloihin ja Promenadisaliin nuoria  taitajia aloittelijoista konkareihin!

Tiedossa on takuukiva päivä, kun mukana on kokonainen kulttuurin lajikirjo aina tanssista musiikin kautta kuvataiteeseen asti!  Päivän vieraat voivat osallistua myös itse taiteen ja kulttuurin tuottamiseen!

Päivän aktiviteetit ja tapahtumat sijoittuvat klo 13:00-21:00 välille. Päivän tarkempi aikataulu päivitetään kevään edetessä ja esiintyjien aikataulujen vahvistuessa.

Klo 18:00-19:15 välillä keräännytään Promenadisaliin seuraamaan Nuori Kulttuuri LIVE -streamiä Äänekoskelta, jossa Nuori Kulttuuri on valinnut parhaat palat vuoden aikana tehdystä  tuoden ne suoraan Promenadikeskuksen salin  isolle valkokankaalle.

Tervetuloa nuoren kulttuurin pyörteisiin!

Porin tilaesittely

Kiinnostuitko?

Heräsikö kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä

Säde Toivonen

Tapahtuma- ja tuotantokoordinaattori

Lähetä viestiAvautuu uuteen ikkunaan