Nuori Kulttuuri On Air Pääkaupunkiseutu

Nuori Kulttuuri On Air on monipaikkainen nuorten taidefestivaali lauantaina 11.5. 2024. Kuudella paikkakunnalla tapahtuvan monitaidefestivaalin yksi isännättäristä on pääkaupunkiseutu Helsingin, Vantaan ja Espoon yhteistyöllä. Tapahtumapaikkana toimii Helsingin Tiivistämö.

Kelta-oranssi palasteltu kuvio. Nuori Kulttuuri On Air 2024 teksti.

Tiivistämö

Tiivistämö (Kaasutehtaankatu 1, 00580 Helsinki, rakennus 5) tarjoaa inspiroivia kulttuurin ja taiteen elämyksiä, sekä mahdollisuuden omien tapahtumien järjestämiseen ammattilaisten tuella korkeatasoisissa ja muunneltavissa puitteissa.

 

Nuori Kulttuuri On Air – pääkaupunkiseutu

Tiivistämön ohjelma 11.5.Avautuu uuteen ikkunaan

Tiivistämöllä esillä nuorten omatoimiharrastuksia

Nuori Kulttuuri On Air on valtakunnallinen nuorten kulttuuriharrastuksia esittelevä tapahtuma, joka järjestetään yhtä aikaa lauantaina 11.5.2024 ympäri Suomen yhteensä kuudella eri paikkakunnalla. Yksi tapahtumapaikoista on Helsingin Tiivistämö, jossa kaupunkikulttuurin makuun pääsee sekä esityksiä ihastellen että itse kokeillen.

Nuori Kulttuuri On Air Pääkaupunkiseutu -tapahtumassa nostetaan erityisesti nuorten omatoimiharrastusmahdollisuuksia, katutaideyhteisöjä ja korkeatasoista kaupunkikulttuuria. Tiivistämön tiloissa voit ihastella live-graffitimaalauksia, Uneton48-lyhytelokuvia, lavarunoutta, räppiesityksiä sekä performanssitaidetta. Pääsalin lattialla nähdään myös räppirinki ja breikkibättle. Kokeilunhaluisille tarjolla on Ruskeat tytöt ry:n vetämä luovan kirjoittamisen työpaja ja kaikille avoin DJ Academy, pihalla pääsee tutustumaan skeittaamisen saloihin ja tekemään vaikkapa oman animaation!

Ohjelmaa on päivän aikana Tiivistämön salissa, lämpiössä ja pihalla.

Esteettömyystiedot

Tiivistämön tilaesittely