Nuori Kulttuuri On Air

Nuori kulttuuri On Air on monipaikkainen nuorten taidetapahtuma keväällä 2024.

Mikä Nuori Kulttuuri On Air?

Nuori kulttuuri On Air on monipaikkainen nuorten taidetapahtuma keväällä 2024. Tapahtumassa tuodaan esiin nuorten taideharrastusten tämänhetkisiä ilmiöitä. Luvassa on konkreettista taiteen tekemistä tapahtumissa esitysten ja työpajojen muodossa, mutta myös nuorten tarinoita harrastuksesta ja ilmiöitä harrastusten takaa.

Millainen tapahtuma on?

Suomi jaetaan satelliittitapahtumiin omiin kaupunkeihinsa. Kaupunkiin kokoontuvat oman alueeltaan Digistage kautta valittavat nuorten esitykset ja teokset. Satelliittitapahtumat järjestetään jokaisessa satelliittikaupungissa yhtä aikaa.

Satelliittitapahtumien lisäksi Nuori Kulttuuri On Air yhdistää ihmiset ympäri maan yhteen hetkeen digitaalisesti. Päivä huipentuu reilun tunnin mittaiseen Nuori Kulttuuri On Air LIVE -streamiin, joka koostuu nuorten esityksistä sekä vuoden aikana kuvatuista inserteistä. Suorassa lähetyksestä vieraillaan satelliittitapahtumissa, joissa voi kokoontua seuraamaan illan lähetystä yhdessä. Vuoden huipentavan tapahtumapäivän LIVE-lähetyksessä palkitaan kulttuurisen nuorisotyön eri osa-alueilla ansioituneita ja työtä tehneitä henkilöitä, ryhmiä sekä organisaatioita. Lähetyksessä palkitaan Nuori Kulttuuri Digistagella aiemmin äänestetty suosituin teos.

Seuraava Nuori Kulttuuri On Air järjestetään keväällä 2024.

#nkonair #nuorikulttuuri #kulttuurinennuorisotyö # nuorisoseurat

Kiinnostuitko?

Heräsikö kysymyksiä tai haluatko mukaan toteuttamaan tapahtumaa? Lähetä meille viestiä.

Ville Laitinen
Tuottaja, Nuori Kulttuuri On Air
ville.laitinen@nuorisoseurat.fi

Lähetä viestiAvautuu uuteen ikkunaan