Virtuaalikahveilla Kulttuurinen nuorisotyö näkyväksi

Nuori Kulttuuri on viimeisen vuoden aikana pohtinut kentän toiveiden pohjalta, miten tuoda toimijoita ja tekijöitä yhteen Kulttuurisen Nuorisotyön puolella, jotta työ tulisi kuulluksi ja nähdyksi laajemmin. Suunnittelun tuloksena Nuori Kulttuuri aloittaa kuukausittaisten Nuori Kulttuuri kahvien järjestämisen Teamsissä. Ensimmäiset Nuori Kulttuuri Kahvit järjestetään tämän viikon perjantaina 26.2. klo 10:00-11:30. 

Paikalle ovat lämpimästi tervetulleita myös Nuori Kulttuurin toiminnasta kiinnostuneet toimijat, nimittäin ensimmäisessä tapaamisessa pääsee kuulemaan, miten Nuori Kulttuurin verkostoon voi hakeutua mukaan. Vieraiksemme saapuvat viime syksynä Roots-toimintaan tukea saaneet ISOn Tanhuujien 21ths Folk Street -videoteoksen ohjaaja Anja Saksola.

21th FolkStreet -videotanssiteos toteutettiin Roots-tuella syksyllä 2020. Teos yhdisti Kansatanssia ja Breikkiä.

Toinen vieras tulee Lahden kaupungilta. Susanna Ormaa-Perälä tulee jakamaan tietoa Mahdollistamo-konseptista, jota ovat kehittäneet nuorten omanehtoisten projektien rahoitukseen.

Nuori Kulttuuri kahveilla avataan niin paikallisen tason kulttuurisen nuorisotyön toimintoja, kuin myös tapahtuma-alustojemme mahdollisuuksia nuorisotyön välineinä. Kahvihetkessä on jakaa kokemuksia, ideoita ja pohtia asioita kulttuurisesta nuorisotyöstä nyt ja tulevaisuudessa. Myös tulevien kertojen aihetoiveita otamme mielellämme vastaan. Tilaisuuksien keskusteluosuuksia johtaa vaihtelevasti Tuomas Tirkkonen (Fasilitoija ja valmentaja, Tupucreative) ja Johanna Hurme (Kulttuurisen Nuorisotyön suunnittelija, Nuori Kulttuuri).

Kevään Nuori Kulttuuri Kahvit

26.2. klo 10:00-11:30

26.3. klo 10:00-11:30

7.5. klo 10:00-11:30

28.5. 10:00-11:30

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia johanna.hurme@nuorisoseurat.fi