Tapahtumapaikat

Aalto-sali

Jyväskylän kävelykeskustassa sijaitsee arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema Työväentalo. Aalto-sali mukautuu tapahtuman luonteen mukaan myös intiimiksi ja tunnelmalliseksi tilaksi. Aalto-sali on toiminut aikaisemmin myös Jyväskylän kaupungin-teatterina ja salissa sijaitseva näyttämö on ensiluokkainen estradi esityksille. Lavan syvyys 5,4m, esitystilan aukon leveys 6m ja korkeus n.4m. Lavan molemmin puolin tyhjää tilaa ja sivusermit. Lavan takaa ei pysty kiertämään toiselle puolelle. Roudausolosuhteet haastavat. Katsomo 100-300 paikkainen, samalla tasolla oleva tila. Tila sisältää parven. Katsomo est

Huoneteatteri

Tila sijaitsee Teatteri Miilua vastapäätä. Istumapaikkoja katsomossa on 80. Esiintymislavan vasemman reunan syvyys on 6,6m ja oikean reunan 10m. Lavan leveys on 7,3m. Lavan takana sijaitsevan verhon takana on 3,4m syvyyttä. Lisäksi oikeassa reunassa on n.1,4m leveä tila. 

Juomatehtaan studio

Wivi Lönnin suunnitelemassa Juomatehtaassa on hieno muistutus Jyväskylän kaupungin teollisuushistoriasta. 1900-luvun alussa rakennetun tiloissa toimii studio joka on n.50-60 paikkainen esitystila, jossa on muunneltavissa oleva näyttämötila loivasti nousevalla katsomolla.


Jyväskylän kaupunginteatteri, pieni näyttämö

Jyväskylän kaupunginteatteri sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa. Alvar Aallon suunnitelmesta talosta löytyy suuren näyttämön lisäksi pieni näyttämö, jossa n. 100 hengen katsomo. Esiintymislavan koko on 8 x 13m.

TE4-klubi

Teatteri Eurooppa Neljän kotiklubi, intiimi ja tunnelmallinen 54-paikkainen teatteritila Jyväskylän Sepänkeskuksessa (Kyllikinkatu 1, Jyväskylä). Tiloista löytyy äänentoisto ja videotykki. Lavan leveys 5,4m, syvyys 7m ja korkeus 2,8m. Yleisöstä katsottuna vasemmassa reunassa säilytystilat ja sisääntulo mahdollista samoin taustasta. Oikeapuoli kokonaan seinää. Roudaus voidaan toteuttaa suoraan lavan taakse.

Teatteri Miilu

Jyväskylän kansannäyttämön hallitsema Teatteri Miilu sijaitsee Huoneateatteria vastapäätä.  Mukavasti pehmustettuihin istuimiin mahtuu yhteensä 45 katsojaa. Esiintymistilan koko n. 6 x 4m.

Veturitallit

Veturitallit on nuorten ja nuorten aikuisten kokoontumispaikka. Tilassa on ääni- ja valotekniikalla varustettu esiintymislava jonka leveys 6m ja syvyys 4m. Katsomoon mahtuu n.70-100 henkilöä istumaan. 

Yhteisruokailut

Ravintola Lozzi / Semma Oy
Keskussairaalantie 4, Jyväskylä

Ravintola Uno / Semma Oy
Alvar Aallon katu 9, Jyväskylä

Koulumajoitus

Viitaniemen koulu
Viitaniementie 20, Jyväskylä

Kilpisen yhtenäiskoulu
Honkaharjuntie 6, Jyväskylä