Osallistumismaksut valtakunnalliseen Teatris 2019 Jyväskylä -festariin

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistumismaksu 35 € / henkilö tai korkeintaan 350 € / ryhmä.

Osallistumismaksu aluefestareista jatkoon päässeille ryhmille pitää sisällään avajaiset, esiintymisen, raadin suullisen ja kirjallisen palautteen, työpajan, mahdollisuuden päästä katsomaan muiden esityksiä, avajaiset, iltajuhlan, päätösjuhlan, Teosto/Gramex -korvaukset, tapaturmavakuutuksen sekä kaikki oheistapahtumat.

RUOKAILUT

Ruokailupaketin hinta on 35 € / henkilö.

Jokainen osallistuja maksaa majoitus- ja ruokailukustannukset erikseen. Ruokailu on suunnattu esiintyville ryhmille ja se tulee varata etukäteen tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ruokailupaketti sisältää ruokailun alla olevan mukaisesti.

  • perjantaina: päivällinen ja iltapala.
  • lauantaina: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala.
  • sunnuntaina: aamupala ja lounas

Ruokailut järjestetään Jyväskylän yliopiston Lozzi-ravintolassa. Iltapalan otetaan mukaan päivälliseltä. Aamiaiset ovat majoituskouluilla.

MAJOITUS

Koulumajoituksen hinta on 20 € / henkilö.

Majoitus järjestetään lattiamajoituksena koululuokissa tapahtumapaikkojen läheisyydessä. Majoittujan on hyvä varata matkaansa petivaatteet, retkipatja tai makuupussi. Majoituskoulut sijaitsevat Jyväskylän keskustan ja katselmuspaikkojen läheisyydessä n. 1,5 - 2,5 km päässä. Majoituskoulujen ja tapahtumapaikkojen välille on myös hankittu yhteiskuljetus, joka liikkuu n. 30 min välein tapahtumapaikoilla.