Majoituspaikkoja Jyväskylässä

Seuraavat majoitukset ovat Jyväsylän keskustan lähettyvillä n. 1 km säteellä. Lisää löydät osoitteesta: https://visitjyvaskyla.fi/majoitu-nauti/majoitus

Yhteistyökumppanimme:

Original Sokos Hotel Alexandra

Sijaitsee kaupungin keskustassa vastapäätä Matkakeskusta ja kävelymatkan päässä Jyväskylän Paviljongista. Hotellissa yhdistyvät suuren hotellin monipuoliset palvelut ja pienen hotellin välitön tunnelma ja aito ystävällisyys. Täyden palvelun talosta löyty- vät ravintolat Frans & Sandra, Jalo Kitchen & Lounge, tilaus- ja aamiaisravintola Franseska, viihtyisä saunaosasto porealtaineen.

Sopimushinnat voimassa 24.4.2019 saakka, varauskoodi BTEATERIS2019
100 € / 1-hengen huone
110 € / 2-hengen huone
10 € lisävuode alle 16-vuotiaalle
20 €  lisävuode 16-vuotiaalle tai vanhemmalle

Yhteystiedot:
Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä
alexandra.jyvaskyla@sokos.fi
+358 20 1234 642

Hotelli Alba

Yliopiston kampusalueella Agoran vieressä sijaitseva edullinen hotelli Jyväsjärven rannalla. Huoneista on kauniit näkymät järvelle tai Jyväskylän yliopiston Mattilanniemen kampusalueelle. Hotelli Alban ravintolan ruokalistalta löytyy laaja valikoima erihintaisia vaihtoehtoja ja ravintola on palkittu Chaîne des Rôtisseurs -kilvin. Rantaraitin lenkkeilyreitit alkavat suoraan Hotelli Alban ovelta.

Sopimushinnat , varauskoodi: TEATRIS2019
h1 economy 64e / vrk
h1 standard  70e / vrk
 h2 standard 80e / vrk

Yhteystiedot:
Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä
info@hotellialba.fi
+358 (0)14 636 311

Muita majoituspaikkoja Jyväskylässä

GreenStar Hotel Jyväskylä 

on ympäristöystävälli- nen hotelli lähellä kaupungin palveluja ja kongressikeskus Paviljonkia. Huoneisiin majoittuu 1-3 henkilöä ja huoneen hinta on aina sama huolimatta majoittuvien määrästä. Aamiainen ja pysäköinti ovat varattavissa erikseen. Lisäksi asiakkaiden käytettävissä on katutason lounge, käytävillä sijaitsevat yhteiskeittiöt astioineen ja pyykinpesumahdollisuudet.

Yhteystiedot:
Heikinkatu 3, Jyväskylä
+358 (0)10 423 9391
jyvaskyla@greenstar.fijavascript:void(0)

Hotelli Milton 

on kodikas keskustahotelli, joka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien lähellä. Kaikki keskustan tarjoamat palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Vastaanottomme on auki ympäri vuorokauden mahdollistaen parhaan mahdollisen palvelun juuri silloin kun sitä tarvitset.

Yhteystiedot:
Hannikaisenkatu 29, Jyväskylä
 +358 (0)14 3377900
info@hotellimilton.com

Omena-hotelli Jyväskylä

sijaitsee kaupungin keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta ja kävelykadusta. Hotellihuoneen varusteluun kuuluu kaikki majoittumisen mukavaksi tekevät varusteet viileäkaapista mikroon ja pehmeisiin pyyhkeisiin. Jyväskylässä aamiaiskumppani on Wilhelmiinan Konditoria.

Yhteystiedot:
Vapaudenkatu 57, Jyväskylä
+358 (0)600 555 222
omenahotels.com/hotellit/jyvaskyla/

Scandic Jyväskylä City

tarjoaa mukavaa majoitusta kaupungin keskustassa. Kaikki palvelut ja kaupat ovat pienen kävelymatkan päässä ja pääset junalla tai bussilla melkein hotellin ovelle, koska Matkakeskus sijaitsee aivan hotellin vieressä. Hotellin yhteydessä toimivat ravintolat Moe’s ja Bord.

Yhteystiedot:
Väinönkatu 3, Jyväskylä
+358 (0)14 458 1010
jyvaskylacity@scandichotels.com

Forenom Hostel Jyväskylä

 on kodikas ja edullinen vaihtoehto sekä työ- että lomamatkailijoille. Jyväskylän monipuoliset palvelut ovat käytettävissä heti ovesta ulos astuttaessa, sillä hotelli sijaitsee vilkkaan kävelykadun varrella. Hostellissa on ruuanlaittomahdollisuudet. Rentouttavan illan takaa jacuzzilla varusteltu saunaosasto.

Yhteystiedot:
Kauppakatu 20, Jyväskylä
+358 (0)20 198 3420
info@forenom.fi