Street Culture Club luo lapsille ja nuorille breikkileirejä ja tapahtumia Etelä-Karjalassa

tanssiohjausta

Leireilyä kesällä ja syksyllä katutanssitapahtumaa Lappeenrannassa

Palaamme neljättä kertaa Asinsaaren breikkileirille 20-22. heinäkuuta 2022! Leirillä harjoitellaan hip-hop elementtejä kuten breikkiä, dj-, räp ja graffititaitoja. Käymme myös uimassa ja saunomassa sekä jamittelemme ja paistamme tietysti illalla lettuja.

Tänä vuonna leiri on kolmen päivän ja kahden yön pituinen! Leiriä tukee Suomen Kulttuurirahasto, jonka avulla saimme opettajaksi Australiassa asuvan Bboy PoeOnen (Style Elements Crew USA). Toisena breikkiopettajana on suomen breikin naisten mestari 2021, Tanja "Kid-T" Kuurola.

Street Culture Club ry on katutanssikulttuuria kehittävä yhdistys Etelä-Karjalassa. Järjestämme breikki-tapahtumia, työpajoja, leirejä, kisareissuja ja esiintymisiä.  Nuori Kulttuurin kautta yhdistys mahdollistaa syksyllä 2022 Lappeenrannassa katutanssitapahtuman, joita ei ole pystytty pitämään muutamaan vuoteen. Aluueen Lapsille ja nuorille tapahtuma on merkityksellinen, sillä he eivät ole päässeet kisaamaan ja tutustumaan tapahtumakulttuuriin heidän tanssigenresssään.

SCC on perustettu 2007 LUT-yliopiston kerhona ja muuntui yhdistykseksi 2011. Olemme järjestäneet kymmeniä tapahtumia pienistä kokoontumisista breikin SM kisojen karsintoihin. Teemme myös tiiviisti yhteistyötä tanssikoulujen kanssa ja koetamme edistää hip-hop kulttuurin ymmärrystä opetusympäristöissä opetusmateriaaleilla, dokumenttielokuvilla ja jamien järjestämisellä.

SCC:llä on myös aktiivinen kisa- ja esiintymisryhmä joka keikkailee ja kisailee ympäri Suomea sekä ulkomailla!

http://streetcultureclub.com/ 

Kuva: Anssi Saviluoto

tanssiohjausta