Majoituspaikkoja Mikkelissä

Seuraavat majoitukset ovat Mikkelin keskustan lähettyvillä n. 3km säteellä. Lisää löydät osoitteesta: https://www.visitmikkeli.fi/hotellit

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Lämminhenkinen Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee aivan kaupungin ytimessä. Täyden palvelun talona meillä on myös kaksi ravintolaa ja kuusi monipuolista kokoustilaa sekä auditorio. Matkustitpa autolla, junalla tai linja-autolla, saapuminen hotelliin on vaivatonta - asemalle on vain n. 200 m ja autoille on lämmin pysäköintihalli.

Tarjoushinnat Sokos Hotelliin, varaustunnuksella BSOUNDS2018
HUONEHINTA
104,00€ / vrk / Standard-luokan huone yhdelle 
114,00€/ vrk / Standard-luokan huone kahdelle 
134,00€ / vrk / Standard-luokan huone kahdelle yhdellä lisävuoteella

Yhteystiedot:
Porrassalmenkatu 9, Mikkeli
sales.suur-savo@sok.fi
029 123 9600

Scandic Mikkeli

Koe savolainen vieraanvaraisuus Cumulus City Mikkelissä. Hotellimme sijaitsee kaupungin sydämessä, lähellä vilkasta toria ja aivan Etelä-Savon suurimman ostoskeskuksen, Akselin, vieressä. Nauti Mikkelin torin huiskeesta, hanki paikallisia herkkuja ja käsitöitä markkinoilta ja tee löytöjä kirpputoreilta. Toria reunustaa kävelykatu, joka tarjoaa kaupungin laajimmat ostosmahdollisuudet.

Hinnat:
74 € yhden hengen standard huone / vuorokausi
94 € kahden hengen standard huone / vuorokausi
114 € kahden hengen standard huone lisävuoteella / vuorokausi
87 € yhden hengen superior huone / vuorokausi
107 € kahden hengen superior huone / vuorokausi
Osaan huoneista on saatavilla lisävuode hintaan 20 EUR / vuorokausi. Alle 13-vuotiaat majoittuvat aikuisten huoneessa lisävuoteella veloituksetta.

Yhteystiedot:
Mikonkatu 9, Mikkeli
mikkeli@scandichotels.com
+358 300 8704 22 

Hotelli Uusikuu

Tarjoamme Mikkelin keskustan tuntumassa laadukasta majoitusta lomailijoille ja työmatkustajille. Edullisen hintatason, hyvän varustelun ja erinomaisen sijainnin ansiosta Hotelli Uusikuu on hyvä vaihtoehto niin opiskelijoille, lapsiperheille, seuroille ja ryhmille kuin kulttuuri- ja työmatkailijoille.

Huonehintamme kahdelle yölle 25.-27.5.2018
Yhden hengen huone: 66 € / yö
Kahden hengen huone: 69 € / yö
Perhehuone: 74 € / yö
(Sopii hyvin esim. 2 aikuiselle ja 2 lapselle)
Hintoihin ei sisälly aamiaista.

Yhteystiedot:
Raviradantie 13, Mikkeli
hotelliuusikuu@esedu.fi
015 221 5420

Huoneistohotelli Marja

Huoneistohotelli Marja on uniikki boutiquehotelli ja sijaitsee idyllisellä vanhalla kasarmilla vain kivenheiton päässä  Mikkelin torilta. Minikoteja on 1-6 hengelle. Majoitus on normaalia vuorokausimajoitusta kapasiteetin ollessa 26 henkilöä ja lisävuoteillä 34. Ruokasaliin mahtuu 30 henkilöä. Tämän yhden naisen yrityksen menestymisen kulmakiviä ovatkin viehättävä ympäristö ja avoin, välitön asiakaspalvelu, jossa omaa persoonaa ei piilotella tiskin taakse.

Tarjoushinnat Huoneistohotelli Marjaan:
Hinnat ovat huonetyypistä riippuen n. 35 eur/hlö. Hostellihuoneet ovat 1-6 hengen huoneita. Suihku ja wc sijaitsevat käytävällä.
Yhteystiedot:
Jääkärinkatu 8, Mikkeli
marja@huoneistohotellimarja.fi
044 777 067