SOUNDS

SOUNDS on valtakunnallinen musiikkikatselmus, jossa nuoret pääsevät esiintymään, seuraamaan toisten ryhmien esityksiä ja oppimaan työpajoissa. Tapahtumakokonaisuuteen kuuluu alueelliset katselmukset, joista valitaan edustajat valtakunnalliseen SOUNDS-tapahtumaan. "Nuori Kulttuurin Sounds tuo tärkeällä tavalla yhteen erilaiset musiikit, tyylit ja ihmiset. Sen vahvuutena on juuri kohtaamisten ja vuoropuhelun mahdollistaminen monilla eri tasoilla niin esityksissä, ammattilaisraatien palautteissa, työpajoissa kuin oheisohjelmassakin. Päätapahtumaan Mikkeliin saapuu musiikista kiinnostuneita lapsia ja nuoria kaikkialta Suomesta, mikä luo hienon pohjan moniäänisen ja yhteisöllisen tapahtuman rakentamiselle."

Alueelliset tapahtumat

Alueellisten tapahtumien paikat ja ajat tulee sopia 24.11.2017 mennessä. 

Valtakunnallinen tapahtuma

Soundsin valtakunnallinen päätapahtuma järjestetään Mikkelissä 25.-27.5.2018.

Järjestäjät

"Odotan Soundsilta 2018 musiikillista ilotulitusta ja sitä, että nuoret muusikot jälleen kerran vievät jalat altamme omaperäisyydellään, taidoillaan ja innollaan musiikin tekemiseen", sanoo Nuori Kulttuuri Soundsin taiteellinen johtaja Anna Kuoppamäki.

Nuorisoseuroissa Nuori Kulttuuri -toiminnasta vastaa toimialajohtaja Pasi Saarinen pasi.saarinen@nuorisoseurat.fi 050 408 0366