Nuori Kulttuurin tuottajat valittu

Suomen Nuorisoseurat haki avoimella haulla kahta kulttuurituottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen suunnittelemaan, koordinoimaan, toteuttamaan ja kehittämään Nuori Kulttuuri -toimintaa.

Määräaikaan mennessä hakemuksia tuli yhdeksänkymmentäyksi (91) kappaletta, joista haastatteluun kutsuttiin kahdeksan hakijaa. Haastattelut suoritettiin viikoilla 44 ja 45.

Suomen Nuorisoseurojen hallitus on valinnut kokouksessaan 8.11.2017 Nuori Kulttuuri -toiminnan uusiksi kulttuurituottajiksi Nazia Asifin Pieksämäeltä ja Jussi Kaijankankaan Tampereelta.

Nazia Asif (38) siirtyy tuottajaksi Lastenkulttuurikeskus Verson tuottaja-taidekasvattajan työstä. Asifilla on monipuolinen kokemus kulttuurisesta nuorisotyöstä niin hanke-, verkosto, ohjaus- kuin tuotantopuolellakin. Koulutukseltaan Asif on Humanististen tieteiden kandidaatti.

Jussi Kaijankangas (35) on Oulun seudun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaopintoja saanut tapahtumatuottaja. Viimeiset seitsemän vuotta Kaijankangas on työskennellyt tuottajana Suomen Nuorisoseurojen tapahtumien osaamiskeskuksessa Pispalan Sottiisissa, jossa hän on vastannut erityisesti useiden valtakunnallisten tapahtumien ohjelmistosuunnittelusta sekä tuotannosta.

Asif aloittaa uudessa työssä 24.11.2017 ja Kaijankangas osa-aikaisesti tämän vuoden loppupuolella siirtyen kokopäiväiseksi Nuori Kulttuurin tuottajaksi ensi vuoden puolella. Nuori Kulttuuri -toimisto sijaitsee Jyväskylässä Suomen Nuorisoseurojen aluetoimistostolla osoitteessa Vapaudenkatu 43.

 

Lisätietoja,

Pasi Saarinen

toimialajohtaja

0504080366

pasi.saarinen@nuorisoseurat.fi