Nuori Kulttuuri -toiminta tuo valtakunnallisen SOUNDS 2018 -tapahtuman Mikkeliin

Suomen suurin kulttuurisen nuorisotyön tapahtuma Nuori Kulttuuri SOUNDS 2018 järjestetään Mikkelissä 25.- 27.5.2018. Kevään tapahtuman teemana on musiikki ja se on suunnattu 10-20-vuotiaille esiintyjille. Valtakunnalliseen tapahtumaan valitaan 120 ryhmää alkukeväällä ympäri Suomea järjestettävistä aluetapahtumista. Mikkeliin odotetaan saapuvan yli 1200 lasta ja nuorta esiintymisten, työpajojen ja yhteisten kohtaamisten pariin.

Sounds -festivaali kattaa kaikki musiikin genret. Esiintyjiä on niin klassisen, kuin kansanmusiikin sekä rytmimusiikin parista. Kyseessä on jokavuotinen koulutuksellinen tapahtuma, jossa esiintyjät saavat ammattilaisraadilta palautetta esityksistään. Tavoitteena on antaa nuorille taiteenharrastajille mahdollisuus taitojensa ja kykyjensä esittelemiseen muiden kanssa, positiivisessa ja kilpailuhengettömässä ilmapiirissä.

"Sounds on hieno mahdollisuuden siemen Mikkeliläisille nuorillle jotka etsivät kimmoketta löytää soittoharrastuksen pariin. Hienoa saada valtakunnallinen kulttuurisen nuorisotyöntapahtuma kaupunkiin jossa esiintyvät tulevaisuuden nimet" sanoi Antti Mattila, Liikunta- ja nuorisojohtaja, Mikkelin kaupungilta.

Mikkelin tapahtuman järjestävät Nuori kulttuuri -toiminnan kanssa yhteistyössä Mikkelin kaupunki, Suomen Nuoriso-opisto ja Kaakon ammattikorkeakoulu Xamk. Tapahtuma näkyy ja kuuluu koko viikonlopun ajan Mikkelin kaupunkikuvassa kulkuein, esityksin ja konsertein. Kaikkiin musiikkiesityksiin on yleisölle vapaa pääsy.

Lue lehdistötiedote tästä.

Pääset katsomaan lehdistötilaisuuden Kahvila Nandasta 7.3.2018 alhaalta.