Nuori Kulttuuri ja musiikinopetuksen verkkopalvelu Rockway ovat sopineet mittavasta yhteistyöstä

Nuori Kulttuuri -toiminta ja musiikinopetuksen verkkopalvelu Rockway ovat sopineet yhteistyöstä keväälle 2018. Nuori Kulttuuri -toiminta rakentuu nuorten taidetapahtumien ympärille. Vuonna 2018 on vuorossa musiikki. Keväällä 2018 alueellisia katselmuksia pidetään 22 paikkakunnalla ympäri Suomea ja kausi huipentuu Mikkelissä pidettävään valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri SOUNDS -tapahtumaan 25.-27.5.2018.

Rockway on luvannut jokaiselle Sounds 2018 -aluetapahtumassa ja päätapahtumassa esiiintyvälle kuukauden lahjakortin omiin palveluihinsa. Tämä tarkoittaa tuhansia lahjakortteja nuorille ympäri Suomea. Lahjakortin arvo on 30 euroa ja se toimitetaan sähköisesti tapahtumassa esiintymisen jälkeen.

Nuori Kulttuurin näkökulmasta yhteistyö Rockwayn kanssa laajentaa nuorille toiminnan kautta tarjottavia palveluja. Yksi Nuori Kulttuurin pohja-ajatuksista on antaa nuorille mahdollisuuksia kehittyä oman harrastuksensa parissa taustasta riippumatta. Verkkopalvelun kautta saatava palvelu toimii kenelle vain, eikä se ole ajasta tai paikasta kiinni.

Nuori Kulttuuri on kulttuurisen nuorisotyön muoto, jolla voidaan rohkaista, kannustaa ja innostaa nuoria kulttuurisiin harrastuksiin asuinpaikasta, koulutuksesta, etnisestä, kielellisestä tai sosioekonomisesta taustasta riippumatta. Nuori Kulttuurin lajit ovat Sounds (musiikki), Teatris (teatteri) ja Moves (tanssi). Toiminta siirtyi kesällä 2017 Suomen Nuorisoseurojen hallinnoitavaksi ja sitä rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö veikkausvoittovaroin.

Lisätietoja yhteistyöstä:

Riku Nikulin, Rockway
044 2378 559

Nazia Asif, Nuori Kulttuuri
p. 044 7598 772