MunDuo -toiminta esittelyssä Kulttuurisen Nuorisotyön ryhmän kahveilla ensiviikolla

Familia ry:n logo

Sainabou Sillah Familia ry:stä tulee esittelemään MunDuo toimintaa Kulttuurisen Nuorisotyön ryhmän kahveillle 25.11.

MunDuo on saanut alkunsa vuonna 2017, jolloin kahden kulttuurin nuorista koostuva ohjausryhmä aloitti kokoontumisensa Helsingissä. Ohjausryhmä tarjosi vertaistukea jäsenilleen konkreettisen tekemisen kautta. Tavoitteenamme oli erilaisten tapahtumien ja kokoontumisten suunnittelun kautta tarjota vertaistukea helsinkiläisille nuorille . Ohjausryhmä koettiin vaikuttavana ja mieleenpainuvana kokemuksena ja se vahvisti tunnetta siitä, miten merkityksellistä muiden kahden kulttuurin nuorten kohtaaminen voi olla.

”Kulttuurinen nuorisotyö kiinnosti minua jo opintojen aikana ja sainkin mahdollisuuden kehittää Familian MunDuo toimintaa jo harjoitteluni aikana. Olen itse suomalainen ja gambialainen, joten kulttuurinen nuorisotyö on myös tästä syystä lähellä sydäntäni”, Sainabou kertoo.

Sainabou Sillah hymyilee kuvassa

Roots yhteisötuella MunDuo-toimintaan on kehitetty uusia juttuja syksyn 2022 aikana ja tavoitteena on vuoden 2023 aikana laajentaa toimintaa myös Rovaniemelle. Familia ry:n haaveena on luoda yhteisöjä kaupunkeihin, joiden tapaamisissa monien kulttuurien nuoret kokisivat tulevansa nähdyksi ja kuulluksi sellaisina kuin he ovat.

Mukaan pääset liittymään täältä.