MINISIRKUSFESTRADIT LAPPEENRANNASSA 16.10.2022

Ihmispyramidi

Taidekoulu Estradi järjestää Minisirkusfestradit su 16.10.2022 Lappeenrannassa. Kaakkois-Suomen sirkuskouluille ja -kerhoille suunnattu päivän mittainen festivaali tarjoaa esiintymisareenan alle 15-vuotiaille sirkusta harrastaville lapsille ja nuorille.

Minisirkusfestradi tarjoaa sirkusta harrastaville lapsille ja nuorille mahdollisuuden esiintyä toisilleen ja saada myös esiintymisestään palautetta. Tapahtumassa toteutuu moni sirkusharrastukselle tärkeä asia: yhteisöllisyys, omien sirkusnumeroiden esittäminen sekä oman harrastuksen liittäminen osaksi isompaa kokonaisuutta.

Tapahtumapaikkana ja esitystilana toimii Taidekoulu Estradin tilat Lappeenrannassa. Kaakkois-Suomen sirkuskoulut ja -kerhot voivat osallistua tapahtumaan n. 5 min. sirkusnumeroilla. Kaikki osallistuvat ryhmät saavat tapahtuman päättäjäisissä pienen palautteen. Palautteen antamisen tärkeinä periaatteina ovat avoimuus, positiivisuus ja onnistumisten esille nostaminen. Jokainen esiintyjäryhmä saa myös ammattilaisten antaman lyhyen, kirjallisen palautteen, joka lähetetään ryhmille sähköpostilla tapahtuman jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan käynnistyy syyskuun alussa. Pysy kuulolla!