Nuori Kulttuuri Digifestival Pori 2021

Digifestival syntyy digialustalle ja luo tapahtuman ympärille vapaan paikan kaikelle kohtaamiselle ja yhdessä olemiselle. Tarkoituksena on rakentaa kanava avoimeen ja helposti käytävään keskusteluun myös digitaalisessa tapahtumassa. Täällä voi kommentoida, vinkata, kertoa tai jakaa kokemuksia näkemästäsi ja kokemastasi. Alusta mahdollistaa suoran chättäämisen aihekohtaisesti tai ottaa kiinnostuneet mukaan, vaikka ääni- tai videochattiin. Lähde mukaan uuteen digiformaattiin!

Rap Corner

Digifestivaalilla toteutetaan Rap Corner, jossa kolme arvovaltaista dumaria (Yeboyah, MC Kajo ja tuottaja&DJ Mel-3) arvioi ja antaa palautetta esiintyjien itse lähettämistä esityksistä suorassa videolähetyksessä. Kokonaisuuteen on valikoitu esikarsintojen kautta 10 esitystä, joista myös osallistujat voivat äänestää suosikkiaan, sekä Monsp Records & HMC Publishing tarjoavat yhdelle Rap Corneriin valituista rap-artisteista mahdollisuuden päästä äänittämään kappaleensa HMC:n studiolle. Kokonaisuus toteutetaan yhteistyössä RAP SM:n kanssa.
Lue lisää...

Nuori Kulttuuri Talks

Uusi nuorten keskusteluareena taiteen ja kulttuurin harrastamisen äärellä. Tehtävänä tuoda nuorten ääni kuuluviin niin, että aikuisetkin sen kuulevat. Keskustelun muodot tulevat olemaan niin perinteisenä paneelikeskusteluna, kuin Elävä Kirjasto- tai Erätauko menetelmiäkin hyödyntäen. Keskustelujen keskiössä on nuorten hyvinvointi tasa-arvon, mielenterveyden, kasvun ja kulttuurivaikuttamisen näkökulmasta.
Lue lisää...

Workshopit

Workshoppien monipuolinen valikoima pyrkii tarjoamaan vuoropuhelua nuorille taiteen eri ammattilaisten kanssa tarjoten uusia kokemuksia tai kehittäen ja jalostaen omaa kokemusta. Workshopit toteutuvat lauantaina 22.5. klo 13.00–15.00
Lue lisää...

Digistage

Nuoret ja nuorten ryhmät ympäri Suomen ovat tehneet esityksiä festarin Digistagelle. Hämmästy ja ihastu mitä omaperäisimpiin esityksiin. Esityksiä voi käydä kommentoimassa ja keskustella tekijöiden kanssa Festarinuotion kautta. Tai vinkkaa kaverille hyvää esitystä. Laitetaan hyvä kiertämään. Festivaalin Crew vinkkaa uudet sisällöt tasatunnein liikenteeseen, joten koko Digistage on täynnä kuhinaa.

Mukana tapahtumaan toteutuksessa on myös laaja yhteistyökumppaneiden verkosto, joka tuo stagelle nähtäväksi niin niksivideoita, esityksiä, elokuvia, runoutta, sanataidetta, musiikkia, teatteria, tanssia ja tämä kaikki nuorten toteuttamina.

Porin kaupungin logo