Ensi viikon perjantaina keskustellaan nuoriso kulttuurista kulttuurisessa nuorisotyössä

SCC ry Lappeenrannasta vieraana Kanuunan ja Nuori Kulttuurin järjestämillä kulttuurisen nuorisotyön -ryhmän kahveilla perjantaina 30.9. Tällä kertaa keskustellaan nuorisokulttuurien vaikutusta kulttuurisessa nuorisotyössä ja niiden mahdollisuuksia yhdistää eri toimijoita yhteen. Ninni Parviainen (Kanuuna) keskusteluttaa SCC ry:n puheenjohtajaa Hiski Hämäläistä ja keskusteluun pääsee osallistumaan mukaan sekä jakamaan omia kokemuksiaan aiheesta ja pohtimaan miten omalla paikkakunnalla yhteistyötä on tehty ja miten yhteistyötä voisi edistää. Miten nuorisokulttuurit voisivat olla suurempi voimavara kuntien ja kaupunkien nuorisotyössä ja elävöittää nuorten elinympäristöä?

Mikä SCC?

Street Culture Club ry on katutanssikulttuuria kehittävä yhdistys Etelä-Karjalassa. Järjestämme breikki-tapahtumia, työpajoja, leirejä, kisareissuja ja esiintymisiä.

SCC on perustettu 2007 LUT-yliopiston kerhona ja muuntui yhdistykseksi 2011. Olemme järjestäneet kymmeniä tapahtumia pienistä kokoontumisista breikin SM kisojen karsintoihin. Teemme myös tiiviisti yhteistyötä tanssikoulujen kanssa ja koetamme edistää hip-hop kulttuurin ymmärrystä opetusympäristöissä opetusmateriaaleilla, dokumenttielokuvilla ja jamien järjestämisellä.

SCC:llä on myös aktiivinen kisa- ja esiintymisryhmä joka keikkailee ja kisailee ympäri Suomea sekä ulkomailla!

Tervetuloa linjoille 30.9. klo 10:30-12:00 täältä