Cultural networks – Mikkeli, Suomen Nuoriso-opisto 30.8.-2.9.2013

Nuori Kulttuuri -säätiö oli kumppanina Nuorisoseurojen järjestämässä kansainvälisessä kulttuurisen nuorisotyön tapaamisessa. Kansainvälisen verkostoitumisen lisäksi tapaamisen tarkoituksena oli vahvistaa kansallista, kansainvälisistä asioista kiinnostuneiden, nuorisoseuralaisten verkostostoa.

Kaiken kaikkiaan tapaamisessa oli mukana 30 osallistujaa, joista 17 oli ulkomaalaista yhdeksästä eri maasta ja 12 eri organisaatiosta, loput osallistujista (13) oli Nuorisoseurojen muita osallistujia. Kahden päivän tapaamisessa suunniteltiin kansainvälisiä projekteja ja kansainvälisen nuorisotyön verkoston toimintaa eteenpäin kaikkien osallistumista edellyttäviä menetelmiä hyödyntäen. Lopputuloksena oli pitkälle prosessoituja projekti-ideoita, joiden on tarkoitus toteutua 2014-2016 välisenä aikana.

Kv-verkosto_project_ideas_2014

Lähtökohtana on vahvistaa projektikumppanuuksia ja selvittää uuden Erasmus+ -ohjelman tarjoamia rahoitusmahdollisuuksia vuoden 2014 aikana.

Kv-verkostotapaaminen_play_your_network_working Group

Työryhmä pohtimassa ja kehittämässä ”Play Your Network” -ideaa, missä lähtökohtana on tiedostaa ryhmässä mukana olevien tahojen kautta tarjolla olevat resurssit, joita voi aina tarvittaessa hyödyntää.

Nuori Kulttuuri -säätiön intresseissä on mahdollistaa nuorten kulttuuriryhmien kansainvälisiä kokemuksia ulkomailla sekä tuoda yhteistyötahojen kautta kansainvälisiä nuorten ryhmiä Suomessa järjestettäviin tapahtumiin. Lisäksi tavoitteena on luoda kumppanuuksia, joita myös säätiön sidosryhmät voivat hyödyntää.

International_theatre_project_flip chart

Kuvassa hahmotelma kansainvälisestä teatteri-projektista.

Tavoitteena on pitää suunnitelmista kiinni ja luoda toimintaa eteenpäin!

 
 
css.php