ILMOITTAUTUMINEN

ALUETAPAHTUMASTA VALTAKUNNALLISEEN TAPAHTUMAAN

Alueellisiin teatteritapahtumiin voivat osallistua kaikki alueella asuvat nuoret. Aluetapahtumien raati valitsee kustakin aluetapahtumasta edustajat valtakunnalliseen tapahtumaan sovitun kiintiön mukaisesti. Valtakunnalliseen tapahtumaan ei voi ilmoittautua ellei ole osallistunut ensin aluetapahtumaan.

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistumismaksu on 35€/esiintyjä ja enintään 350€/ryhmä. Maksu sisältää tapaturma-vakuutuksen, esiintymismahdollisuuden, ammattilaisraadin palautteen suullisesti ja kirjallisesti, koko viikonlopun esitys- ja oheisohjelman, mahdollisuuden osallistua työpajaan/-pajoihin sekä mahdollisuuden tulla valituksi päätösjuhlan esiintyjäksi.

Tapahtumassa jaetaan raadin päätöksellä lisäksi kunniakirjoja sekä stipendejä 20 000e edestä.

RUOKAILU- JA MAJOITUSKUSTANNUKSET

Ruoka- ja majoituskustannukset jokainen maksaa erikseen. Ryhmä ilmoittaa omat ruokailu- ja majoitustoiveensa ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta koko viikonlopun majoittumiselle ja ruokailuille on 55e/osallistuja. Osallistujilla on mahdollisuus ostaa majoitus- ja ruokailupaketti pe-la ja la-su, jolloin hinta on 40e/osallistuja.

ILMOITTAUTUMINEN

Aluetapahtumista jatkoon päässeet ryhmät ilmoittautuvat itse valtakunnalliseen tapahtumaan Vaasaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Työpajoihin ilmoittaudutaan erikseen toukokuun aikana.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

LISÄTIETOJA

Anna Moberg, anna.moberg@vaasa.fi ja Kaisa Ritola kaisa.ritola@vaasa.fi

Tel. 040 734 36 76.

 
 
css.php