På svenska

Välkommen till Sounds 2015!

SOUNDS 2015 är en riksomfattande musikmönstring, där de unga musikerna får uppträda på Konstfabrikens, Kulturhuset Grands och Borgå Gymnasiums estrader. Till huvudevenemanget i Borgå kommer 1500 unga för att uppträda, följa med andra unga musikgruppers uppföranden, umgås och lära sig i workshops. ”Sounds Good!” är årets tema.

SOUNDS 2015 är ett öppet evenemang, med fritt inträde både för deltagare och publik till samtliga uppträdanden. Detta möjliggör Stiftelsen för Ung Kultur, Borgå och Lovisa stads ungdoms- och kulturtjänster och Sibbo ungdomstjänster  samt Undervisnings- och kulturministeriet i samarbete med Veikkaus.

Som konstnärlig ledare fungerar MuDr Anna Kuoppamäki.

Anna-Kuoppamäki-217x300

Välkommen till Sounds 2015 bästa unga musikintresserade konstnär! Sounds är förberedd för en dialog med Dej. Vi vill erbjuda ett strålande forum och möjlighet till oförglömliga möten med våra professionella jurymedlemmar och alla unga musiker. Jurymedlemmarna förväntar sig fram för allt ett utbyte av tankar med dej, de koncentrerar sig på att ge dej idéer om hur du i fortsättningen kan utveckla Din egen grej som musiker och artist.

Inom Sounds möts olika kulturer, stilar och människor. Vi önskar fram om allt att Sounds är ett öppet, fördomsfritt och tolerant forum! I år stöder även workshoparna den tanken, genom att ge en möjlighet till dialog mellan musiken, dansen och teatern. Vi fördjupar oss även i musikerns vardag, vi gör demos och bekantar oss med upphovsrätten. Kolla vårt workshopsutbud.

Vi kan med tidigare års erfarenhet vänta oss något stort av Sounds 2015! Kom ändå och överraska oss!

Inspirerande Sounds-veckoslut!

Anna Kuoppamäki Konstnärlig ledare för Sounds

Anna är sångare, sångmakare, lärare och doktor i musik. Hon har fungerat som lärare i bl.a. Länsi-Helsingin musiikkiopisto och Sibelius-Akademin samt som workshopskolare runt om i landet. I arbetet som lärare och musiker är hon mest speciellt intresserad av multikonst, berättande och interaktion. Anna har gett ut skivor med sitt band Wilma och hon har också gjort sånger åt andra artister.

 
 
css.php