SOUNDS 2015, Porvoo 15.-17.5.2015

Tervetuloa Soundsiin!

SOUNDS on valtakunnallinen musiikkikatselmus, jossa nuoret pääsevät esiintymään Taidetehtaan, Borgå Gymnasiumin ja Grandin lavoille. Porvoossa pidettävään päätapahtumaan saapuu 1500 nuorta esiintymään, seuraamaan toisten ryhmien esityksiä ja oppimaan työpajoissa. Tapahtuman teemana on ”Sounds Good!”.

SOUNDS on avoin, yleisölle ilmainen tapahtuma. Sen järjestävät Nuori Kulttuuri säätiö, Porvoon, Sipoon ja Loviisan nuoriso- ja kulttuuritoimet sekä Opetus- ja kulttuuriministeriö yhteistyökumppanina Veikkaus.

Taiteellisena johtajana toimii MuT Anna Kuoppamäki.

Anna Kuoppamäki

Anna Kuoppamäki

Tervetuloa Soundsiin 2015 nuori musiikintekijä ja taiteilija!

Sounds on valmiina vuoropuheluun kanssasi. Haluamme tarjota Sinulle hohdokkaan foorumin ja mahdollisuuden päräyttäviin kohtaamisiin musiikin ammattilaisten ja toisten nuorten muusikoiden kanssa. Ammattilaisraadit odottavat palautekeskusteluilta ennenkaikkea ajatustenvaihtoa kanssasi ja keskittyvät antamaan ideoita siihen, kuinka Sinä voisit edelleen kehittää omaa juttuasi musiikin tekijänä ja esittäjänä.

Soundsissa kohtaavat erilaiset kulttuurit, tyylit ja ihmiset. Toivommekin erityisesti Soundsin olevan kaikille avoin, ennakkoluuloton ja suvaitsevainen alue! Tänä vuonna myös työpajat tukevat tätä ajatusta antaen mahdollisuuden taiteiden väliselle vuoropuhelulle musiikin, tanssin ja teatterin keinoin. Lisäksi pureudumme muusikon arkeen, kuten demojen tekoon ja tekijänoikeuksiin. Tutustu siis myös työpajatarjontaamme.

Aikaisemmilta vuosilta osaamme jo odottaa Soundsilta suuria. Tule silti ja hämmästytä meidät!

Inspiroivaa Sounds-viikonloppua!

Anna Kuoppamäki
Soundsin taiteellinen johtaja

Anna on laulaja, lauluntekijä, opettaja ja musiikin tohtori. Hän on toiminut opettajana mm. Länsi-Helsingin musiikkiopistossa ja Sibelius-Akatemiassa sekä workshopkouluttajana eri puolilla Suomea. Muusikon ja opettajan työssä häntä kiinnostavat erityisesti monitaiteisuus, tarinankerronta ja vuorovaikutus. Anna on julkaissut levyjä oman yhtyeensä Wilman kanssa ja tehnyt lauluja myös muille artisteille.

SoundsTurkoosi_1181x500px

 

 

 
 
css.php