Tapahtumien MOVES superviikonloppu syntyy yhteistyöllä!

Yhteistyöllä paikallisen Lapin Kansan kanssa olemme saaneet mahdollisuuden huikeaan pääesiintyjään lauantai-illan tapahtumaan Lordi-aukiolle. Tapahtumassa esiintyy jo maailmaa valloittava Isac Elliot !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna Rovaniemen kadut täyttyvät lukuisista tapahtumista, kun Rovaniemen kaupunki ja Lapin Kansa yhdistävät voimansa tapahtumanjärjestäjinä. Kaupungin nuorisopalveluiden kaikkien aikojen suurimpaan ponnistukseen, valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri MOVES2017 -tanssitapahtumaan sekä Lapin Kansan avoimiin oviin odotetaan viikonlopun aikana jopa 10 000 kävijää.

– Nuori Kulttuuri-tapahtuman saaminen Rovaniemelle on ollut meillä haaveena viidentoista vuoden ajan. Tähän asti olemme käyneet näissä tapahtumissa Etelä-Suomessa, mutta nyt nuoret tanssijat ympäri Suomea saapuvatkin tänne meille, nuorisopalveluiden esimies Nella Sepänheimo iloitsee.

Valtakunnallinen tanssitapahtuma kokoaa Rovaniemelle lähes 140 tanssiryhmää, joiden tanssijat ovat iältään 10 – 20 -vuotiaita. Tanssilajeja on mukana kuusi, baletista show- ja katutanssiin.

Tapahtumatuottaja Ira-Eerika Malvalehto uskookin, että tapahtuma vetää paikalle myös muita kuin tanssin harrastajia.

– Tämä on hyvä läpileikkaus tanssiharrastukseen ja harvinainen tilaisuus nähdä Suomen huiput yhden viikonlopun aikana. Meillä on myös paljon oheisohjelmaa ja hyvää pöhinää eri puolilla kaupunkia, muun muassa open stage -lava kaupungin kansalaistorilla sekä Lordi-aukiolla. Kaikkiin oheistapahtumiin on vapaa pääsy.

Nuorisotoimi aloitti suurtapahtuman järjestämisen jo vuonna 2015. Yhteistyö Lapin Kansan kanssa oli tapahtuman tuottajille onnenpotku, sillä se mahdollistaa laajempien oheistapahtumien järjestämisen Nuori Kulttuuri MOVES 2017- tapahtuman yhteyteen, sekä pääartistin, Isac Elliotin, saamisen lauantai-illan yleisötapahtumaan Lordi-aukiolle.

Lue koko artikkeli TÄÄLTÄ!

MOVES OHJELMA TÄSTÄ!

 
 
css.php