Lähes 250 nuorta päijäthämäläistä tanssijaa esiintyy Nuori Kulttuuri MOVES -tapahtumassa 18.3 (Tiedote. Julkaistu: 10.03.2017 Lahden kaupunki)

Nuori Kulttuuri MOVES -tapahtuma järjestetään Lahdessa Wanhassa Teatterissa 18.3.2017. Tapahtumaan on ilmoittautunut 27 tanssiryhmää. Katselmus kokoaa kaikkiaan lähes 250 nuorta päijäthämäläistä tanssijaa Lahteen. Tämän vuoden katselmuksen suosituin lajikategoria on jazz- ja showtanssi.

MOVES antaa 10–20-vuotiaille tanssinharrastajille mahdollisuuden esiintymiseen ja sen avulla kannustaa harrastamista. Tapahtumassa osallistujat tapaavat muita saman harrastuksen omaavia nuoria, jakavat kokemuksia, saavat palautetta ja nauttivat muiden esityksistä. Yleisölle Nuori Kulttuuri tarjoaa upeita esityksiä.

Tanssin ammattilaisista kootulla raadilla on iso rooli tapahtumassa – he antavat jokaiselle ryhmälle henkilökohtaisen palautteen esiintymisestä. Raati päättää myös, mitkä ryhmät pääsevät esiintymään valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri MOVES -tapahtumaan Rovaniemelle 26. – 28.5.2017. Raadissa toimivat tanssinopettajat Kati Hallio ja Toni Keski-Liikala.

Esitykset alkavat klo 13 ja päivän aikana nähdään esityksiä neljässä eri lajikategoriassa: katutanssi, nykytanssi, jazz- ja showtanssi sekä etniset tanssit.

Tapahtuma on yleisölle avoin ja maksuton. Järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Asikkalan, Heinolan, Hollolan, Lahden ja Orimattilan nuorisopalvelut.

Lisätietoja:
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
Piia Kojola, kulttuurituottaja, puh. p. 050 559 4124
piia.kojola@lahti.fi
www.nuori-x.net/nuorikulttuuri

 
 
css.php