Kaikkien aikojen Nuori Kulttuuri MOVES Rovaniemellä 26.-28.5.2017!

Kolmen kuukauden aikana helmi-huhtikuussa eri puolella Suomea aluetapahtumissa esiintyi lähes 600 tanssiryhmää ja yli 5000 tanssijaa. Aluetapahtumista valitut edustajat nähdään tulevana viikonloppuna Rovaniemellä 26.-28.5 valtakunnallisessa tapahtumassa.

Art Moves tunnelmaan voit virittäytyä katsomalla tammikuussa kuvatun tapahtuman tunnelmaa luovan videon, missä tanssija koreografi Johanna Nuutinen tanssii Anna Kuoppamäen säveltämän Art Moves tunnuskappaleen mukaan Lapin maisemissa.

Viikonloppu ohjelma on huikea, kun tanssikatselmuksia nähdään neljällä lavalla, minkä lisäksi tanssitaan kahdella open stagella. Moves tarjoaa ohjelmaa niin tapahtumaan saapuville nuorille tanssitaitelijoille kuin kaikille tanssista kiinnostuneille.

MOVES 2017 käynnistyy perjantain avajaiskulkueella klo 18!

Kaikki kokoontuvat Lordin aukiolle perjantaina klo 18.00, missä kulkue järjestäytyy ja lähtee Rovakatua pitkin kohti Kansalaistoria, Rovaniemen kaupungintalolle. Kulkueen vastaanottaa tapahtuman taiteellinen johtaja Marko Keränen. Kansalaistorin lavalla tullaan näkemään avajaisten juontajat näyttelijä Jaana Saarinen sekä muusikko Benjamin Peltonen sekä Movesin ammattiraatilaiset. Luvassa on myös maailmankuulun henkilön tervehdys.

Kaupungintalolta kulkue jatkaa kohta Lappia-taloa, missä viralliset avajaiset käynnistyvät klo 19.00

Avajaiset Lappia-talolla perjantaina klo 19

Nuori Kulttuuri MOVES 2017 viralliset avajaiset pidetään Lappia-talolla alkaen klo 19.00. Avajaiset tapahtuvat kolmessa tilassa, joita juontavat tapahtuman taiteellinen johtaja Marko Keränen, näyttelijä ja Nuori Kulttuurin teatterin taiteellinen johtaja Jaana Saarinen sekä muusikko Benjamin Peltonen. Avajaisissa on luvassa huikeita tanssiesityksiä, mielenkiitoisia puheenvuoroja, viikonlopun aikana esityksistä palautetta antavan ammattilaisraadin esittely, kansainvälisyyttä sekä ainutlaatuista tunnelman kohotusta!

Koko viikonlopun ohjelman löydät tapahtuman verkkosivuilta:

http://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Nuti/Moves-2017/Ohjelma

Movesin taiteellinen johtaja, raadin puheenjohtaja Marko Keränen

 

 

 

 

 

 

 

Raadin puheenjohtaja on tanssija, tanssinopettaja ja koreografi, joka on kotoisin Oulusta mutta asuu ja vaikuttaa tällä hetkellä Helsingissä.

Moves 2017 on kolmas Nuori Kulttuuri –tapahtuma jonka taiteellisena johtajana Markolla on ilo ja kunnia toimia. Tanssi elää ja on tässä hetkessä. Tanssia voi mitä, milloin ja missä vaan, pääasia kunhan tanssii!

Nuori Kulttuuri -toiminnassa keskeistä on vahva koulutuksellisuus ja taiteellisen johtajan vastuullinen tehtävä on ollut koota tapahtumaan taiteellisesti ja pedagogisesti korkeatasoinen raati. Kaikki tapahtumassa tanssijoille palautetta antavat raatilaiset on esitelty täällä:

http://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Nuti/Moves-2017/Raati

Tapahtuman uutisointia voit seurata seuraavilla kanavilla:

www.rovaniemi.fi/moves

https://www.facebook.com/moves2017/

https://www.instagram.com/moves2017rovaniemi/

 
 
css.php