AJANKOHTAISTA

Valtakunnallisen MOVES tapahtuman verkkosivut ja ilmoittautuminen

Rovaniemellä toukokuussa järjestettävän valtakunnallisen Nuori Kulttuuri MOVES tanssitapahtuman verkkosivut ovat nyt auki ja löydät ne täältä:

http://www.rovaniemi.fi/moves

Ilmoittautuminen päättyy 12.4. Huomioithan, että tapahtuman osallistujat on valittu kevään aluetapahtumista. Rovaniemen tapahtumaan ei siis voi ilmoittautua ellei ryhmä edusta raatilaisten päätöksellä tapahtumassa omaa aluettaan.

 

Nuori Kulttuuri -säätiön tanssin taiteellinen johtaja Marko Keränen on tammikuun Inhimillisten Uutisten päätoimittaja

NÄHDYKSI JA KUULLUKSI TULEMINEN ON JOKAISEN PERUSOIKEUS

Kun Inhimillisten Uutisten tammikuun päätoimittaja Marko Keränen varttui ja löysi itsestään tanssijan, hän muuttui entistä sosiaalisemmaksi ja itsevarmemmaksi. Siksi on tärkeää, että nuori saa kokea olevansa arvostettu, kirjoittaa Marko Keränen pääkirjoituksessaan.

LUE KOKO JUTTU TÄÄLTÄ: http://www.inhimillisiauutisia.fi

marko-keranen_iu_paakuvaTANSSI -WORKSHOP 9.1.2017, Rovaniemi

Tanssitko? Haluatko mukaan ART MOVES nuorten tanssiryhmään?

Nuori Kulttuuri -säätiö yhdessä Rovaniemen kaupungin kanssa järjestää kaikille avoimen tanssin iltapäivän maanantaina 9.1.2017.

Tapahtuma järjestetään Nuorisokeskus Mondella ja se koostuu kahdesta eri osasta. Tapahtuman vetää tanssija Johanna Nuutinen yhdessä MOVESin taiteellisen johtajan Marko Keräsen kanssa.

KAIKILLE AVOIN TANSSI-WORKSHOP

Ensimmäinen klo 15.00-16.30 pidettävä tanssitunti on kaikille avoin. Mikäli olet kiinnostunut tanssista, harrastat tanssia tai haluat vain muuten tulla jorailemaan, niin TERVETULOA! Tanssitunnin vetää tanssija Johanna Nuutinen, joten kannattaa käyttää ainutlaatuinen tilaisuus hyväksi. Johannan tanssivideoita voit käydä fiilistelemässä jo etukäteen osoitteessa johannanuutinen.com.

ME_story of a performance_Johanna

Johanna Nuutinen teoksesta Me – Story of a Performance

 

 

 

 

 

 

MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ ART MOVES -LÄHETTILÄÄKSI

Tapahtuma on osa Nuori Kulttuuri -säätiön tanssin MOVES tapahtumakokonaisuutta ja sen yhteydessä valitaan nuorista tanssijoista koostuva ART MOVES -lähettiläsryhmä. Lähettiläsryhmän valintaa varten järjestetään erillinen koe-esiintyminen, joka alkaa klo 17.00.

ART MOVES -lähettiläät pääsevat harjoittelemaan Johanna Nuutisen johdolla esitystä, joka tullaan näkemään valtakunnallisen MOVES tanssitapahtuman avajaisissa Rovaniemellä 26.5.2017. Esitys toteutetaan yhdessä nuorten ja tapahtuman raatiin tulevien ammattilaistanssijoiden kanssa. Harjoituksia pidetään Rovaniemellä ja Helsingissä. Helsingin harjoitusmatkan yhteydessä ryhmä pääsee katsomaan Kansallisbaletin tai muun tanssiryhmän esitystä. Lähettiläiksi valituilta tanssijoilta edellytettään tanssitaitojen lisäksi avointa ja positiivista asennetta, hyvän ryhmähengen mukaista toimintaa sekä sitoutumista toimimaan osana ART MOVES -lähettiläsryhmää kevään 2017 aikana.

Ryhmä valitaan heti tilaisuuden jälkeen ja klo 19.00-20.00 pidetään ryhmälle perehdytystilaisuus.

Ryhmä harjoittelee Johanna Nuutisen johdolla ensimmäisen kerran tiistaina 10.1.2017 klo 15.00-20.00

AM_FBcover2

 

 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Kaikkiin osuuksiin ilmoittaudutaan etukäteen 15.12.2016 mennessä. ART MOVES -lähettilääksi hakevien edellytetään osallistuvan myös kaikille avoimeen osuuteen.

Lähetä ilmoittautuminen osoitteeseen sari.rehell(at)nuorikulttuuri.fi.

Laita viestiin nimesi, syntymäaikasi sekä osallistutko tanssitunnin lisäksi myös Lähettiläs -valintaan.

LISÄTIETOJA

nuorikulttuuri.fi/moves/tanssiworkshop

Sari Rehèll, Nuori Kulttuuri -säätiö

sari.rehell(at)nuorikulttuuri.fi, puh. 050 4409766

TAPAHTUMAN JULISTE  Tanssiworkshop_mainos

 
 
css.php