Koko Suomi tanssii -työpajat ja Suomi100 -hanke

Koko Suomi Tanssii <3 Nuori Kulttuuri Art Moves

Koko Suomi tanssii -kampanja on mukana eri puolilla Suomea kevään aikana järjestettävissä alueellisissa Nuori Kulttuuri MOVES -tanssikatselmuksissa sekä valtakunnallisessa MOVES -päätöstapahtumassa Rovaniemellä 26.-28.toukokuuta. Aluetapahtumissa on mahdollisuus osallistua Koko Suomi tanssii -opettajien ohjaamiin tanssityöpajoihin ja tanssihaasteeseen. Työpajat vahvistavat entisestään tapahtumien koulutuksellista luonnetta.

Jokainen nuori ansaitsee tulla kuulluksi ja nähdyksi

Nuori Kulttuuri MOVES on kaikille tanssista kiinnostuneille 10-20-vuotiaille nuorille suunnattu valtakunnallinen tanssitapahtumakokonaisuus, joka tarjoaa tilaisuuden päästä esiintymään, nähdä muiden esityksiä ja saada omasta esiintymisestä palautetta tanssin ammattilaisraadilta. Tavoitteena on kannustaa ja innostaa nuoria tanssimaan ja kasvattaa nuorille suunnattua tanssitapahtumatarjontaa. Katselmuksiin voivat osallistua sekä aloittelijat että pitkään tanssia harrastaneet nuoret. Katselmus on avoin nykytanssi-, katutanssi-, showtanssi-, baletti- ja kansantanssiesityksille. Koko Suomen kattavien aluetapahtumien myötä osallistuminen on helppoa kaikille.

Nuori Kulttuuri -toiminnan tanssin taiteellinen johtaja, tanssija-koreografi Marko Keränen painottaa tapahtuman vuorovaikutuksellisuutta: “MOVES on katselmus – avoin ja kannustava ympäristö nuorelle päästä esiintymään ja saada esiintymisestään palautetta. Ammattilaisraadin palautteen tarkoituksena on ennen kaikkea tukea ja kannustaa tanssista innostunutta nuorta.” Itsekin tanssin parissa kasvanut Keränen uskoo tanssin positiiviseen voimaan. Art Moves – Taide liikuttaa -ajatuksen takana on konkreettisen liikkumisen lisäksi tavoite henkisen kasvun, herkkyyden ja rohkeuden tukemisesta. “Jokainen ihminen ansaitsee tulla nähdyksi kokonaisena; fyysisenä, ajattelevana ja tuntevana yksilönä.” Keränen pohtii ja jatkaa ”vain tunteva ja aistiva nuori uskaltaa janota oppimista eikä pelkää muutosta. Hän näkee ympärillään mahdollisuuksia.”

Osallistu Koko Suomi tanssii – Art Moves -työpajoihin!

Koko Suomi tanssii -kampanja levittää tanssin ilosanomaa kannustaen kaikkia suomalaisia tarttumaan tanssihaasteeseen ja ilmaisemaan itseään tanssien. Myös kevään 2017 MOVES-aluetapahtumissa on mahdollisuus päästä tutustumaan Koko Suomi Tanssii -opettajan johdolla eri lajien tanssihaastekoreografioihin. Työpajojen lisäksi MOVES-aluetapahtumissa on mahdollisuus ottaa osaa tanssihaasteeseen, joka kuvataan ja jaetaan Koko Suomi tanssii -sivulla ja kampanjan sosiaalisessa mediassa. Tanssihaasteen yhteydessä kukin aluetapahtuma voi haastaa seuraavan MOVES-paikkakunnan tarttumaan tanssihaasteeseen!

Lisätietoja Nuori Kulttuuri MOVES-aluetapahtumista ja niihin ilmoittautumisesta:

http://nuorikulttuuri.fi/tapahtumat/

Tykkää meistä Facebookissa:
https://www.facebook.com/moves2017
https://www.facebook.com/suomitanssii

#moves2017 #artmoves #suomitanssii #tanssihaaste

 
 
css.php