MOVES 2017

MOVES -TAPAHTUMAT

Moves on Nuori Kulttuuri -toiminnan valtakunnallinen tanssitapahtumakokonaisuus, joka kokoaa nuoret kolmen vuoden välein tanssin katselmuksiin. Kaikki tapahtumissa esintyvät ryhmät saavat esityksestään ammattilaisraadin palautteen, kouluttautuvat työpajoissa, pääsevät katsomaan muiden ryhmien esityksiä sekä nauttivat muusta tanssiin liittyvästä oheisohjelmasta.

Edellisen kerran Nuori Kulttuuri MOVES tapahtumia järjestettiin kolme vuotta sitten 2014, jolloin Tampereella kesäkuussa pidettyä valtakunnallista tapahtumaa edelsi 19 aluetapahtumaa. Yhteensä aluetapahtumissa esiintyi ja sai ammattilaisraadin palautetta lähes 5000 nuorta tanssijaa. Aluetapahtumista valittiin edustajat Tampereelle, missä nähtiin 150 ryhmän esitykset.

MOVES 2017

MOVES on tarkoitettu kaikille 10-20 -vuotiaille tanssia harrastaville nuorten tanssiryhmille niin että ryhmässä on vähintään kolme tanssijaa. Esitys voi kestää enintään kuusi minuuttia.

Katso tarkemmat tiedot SÄÄNNÖISTÄ!

KAIKILLE AVOIMET ALUEELLISET TANSSITAPAHTUMAT

Aluetapahtumiin ei ole osallistumismaksua ja niihin voivat osallistua kaikki ryhmät ilmoittautumalla. Tapahtumat on tarkoitettu kannustamaan nuoria tanssiharrastuksessa ja niihin ovat tervetulleita myös vähemmän aikaa tanssia harrastaneet nuoret.

Kaikki aluetapahtumat löytyvät osoitteesta www.nuorikulttuuri.fi/tapahtumat. Olethan yhteydessä sinua lähimpänä olevaan aluetapahtuman tuottajaan!

Aluetapahtumista ovat vastuussa kuntien nuoriso- ja kulttuuritoimet aluehallintoviranomaisten tuella. Nuori Kulttuuri -säätiö vastaa tapahtumakokonaisuuden valtakunnallisesta koordinaatiosta.

VALTAKUNNALLISEEN MOVESIIN ALUETAPAHTUMAN KAUTTA

Aluetapahtumat ovat itsenäisiä tapahtumia, joista valitaan raatien päätöksellä tietty määrä ryhmiä edustamaan omaa aluettaan valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri MOVES tanssitapahtumaan.

Vuonna 2017 valtakunnallinen tapahtuma järjestetään Rovaniemellä 26.-28.5.2017.

Rovaniemellä tullaan näkemään noin 150 tanssiesitystä ja tapahtumaan osallistuu noin 1500 nuorta. Luvassa on siis ainutlaatuinen nuorten tanssitapahtuma!

Valtakunnalliseen tapahtumaan on 35 euron osallistumismaksu, mikä pitää sisällään esiintymisen, raadin palautteen sekä suullisesti että kirjallisesti, mahdollisuuden osallistua työpajoihin, oheistapahtumat (avajaiset, iltajuhlat, open stage, päätösjuhla), vapaan sisäänpääsyn katsomaan kaikkien muiden ryhmien esityksiä, Teosto/Gramex -korvaukset sekä tapaturmavakuutuksen. Osallistujat maksavat lisäksi ruoka- ja majoituspaketin osallistumisen perusteella.

Valtakunnalliselle tapahtuman verkkosivut löydät täältä: http://nuorikulttuuri.fi/moves/moves-2017-rovaniemi/

AM_FBcover2

 

 

 

 

NUORI KULTTUURI -TOIMINTA

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. Nuori Kulttuuri on kulttuurisen nuorisotyön muoto, jolla voidaan rohkaista, kannustaa ja innostaa nuoria kulttuurisiin harrastuksiin asuinpaikasta, koulutuksesta sekä etnisestä, kielellisestä tai sosio-ekonomisesta taustasta riippumatta.

Nuori Kulttuuri – tapahtuman juuret löytyvät Nuorison taidetapahtumista, joita nuoriso- ja kulttuurisihteerit toteuttivat liki kolmen vuosikymmenen ajan ympäri Suomea. Opetus- ja kulttuuriministeriön 1999 tekemän päätöksen mukaan Nuorison taidetapahtumia alettiin vuodesta 2001 lähtien järjestää uudessa muodossa ja nimi vaihtui Nuori Kulttuuri – tapahtumaksi.

Nuori Kulttuuri – säätiö koordinoi vuosittain ympäri Suomen järjestettäviä Nuori Kulttuuri-tapahtumia. Vastuu tapahtumien toteutumisesta on kaupungeilla, kunnilla ja muilla tahoilla, jotka kulloisenakin vuonna on valittu Nuori Kulttuuri – tapahtuman järjestäjiksi.

 

 

 

 

 
 
css.php