ROVANIEMI MOVES DAY 1!

 

MOVES ON PÄRÄHTÄNYT KÄYNTIIN VAUHDILLA!!!! Päivän ja tapahtuman ensimmäiset katselmukset on niin ikään nähty Korundilla ja Wiljamilla, ja upeita esityksiä onkin ollut!! Kuvia koko tapahtumasta, kaikesta oheistapahtumista, behind the scenes jne. löydät meidän someista, joita nuorten mahtava toimittajaporukka päivittää!!

 

Instagram: @moves2017rovaniemi

Facebook: @moves2017

Mondella vielä discoillaan, mutta koitetaanhan levätäkin välissä, sillä huominen päivä on pitkä ja palkitseva paketti täynnä tanssia, musiikkia, riemua, naurua, tunteita, raatilaisten palautetta, ystäviä, uusia tuttavuuksia ja vaikka mitä! C ya!

-Antti Järviniemi

Kirjoittaja on valtakunnallisen MOVES-tapahtuman päätoimittaja

Kuvat: Camilla Autti

 

0 vastausta

Voit käyttää jonkin verran HTML:ää
Tietoa kirjoittajista

Emil Emil Ehnström är en 20-årig kille som studerar journalistik på Social-och Kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet. Han gillar lugn och meningsfull musik och har svårt att tampas med 80-tals punk. Även teater, franska filmer och roliga noveller är kulturformer som Emil uppskattar högt.

Antti Antti Järviniemi on vuonna 1999 syntynyt kangasalalainen nuori. Hän kuuluu Kangasalan Nuorisovaltuustoon ja Tampereen Pallo-Veikkojen jalkapallojoukkueeseen. Urheilun lisäksi Antti harrastaa kirjojen lukemista, musiikin kuuntelemista sekä kirjoittamista.

Minna Minna Jauho on 21-vuotias yhteisöpedagogi-opiskelija Helsingistä ja toimii tämän kevään Nuori Kulttuuri – säätiön harjoittelijana. Hän työskentelee eri-ikäisten lasten ja nuorten kanssa ja kokee omaksi vahvuudekseen taidekasvatuksen ja kulttuurisen nuorisotyön. Minna harrastaa tanssia, valokuvaamista ja kirjoittamista.

 
 
css.php