MOVESin 2017 avajaiset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaikkien aikojen MOVES on virallisesti startannut Rovaniemellä ja takana on huikeat avajaiset! Avajaiskulkue eteni Lordin aukiolta Kansalaistorille, missä upeiden esitysten siivittämänä MOVESin taiteellinen johtaja Marko Keränen vastaanotti kulkueen. Virallisia avajaisia vietettiin 1500 esiintyjän ja koko taustatiimin voimin Lappia-Talolla, missä juontajina toimivat Marko Keräsen lisäksi näyttelijä ja Teateriksen taiteellinen johtaja Jaana Saarinen sekä muusikko Benjamin Peltonen. Avajaisissa nähtiin upeita tanssiesityksiä, mm. Art Movesin viralliset tanssilähettiläät Johanna Nuutisen koreografioimalla teoksella sekä Murmanskista Venäjältä saapunut street-ryhmä. MOVESIN virallinen raati kävi lavalla esittäytymässä ja raatilaiset Ansku Bergström ja Tia Elg lanseerasivat myös virallisen #hulahulamoves-kampajan. Tunnelma oli aivan mahtava, tästä on upeaa jatkaa huomiseen!

Kuvamatskua luvassa paljon lisää, seuraa somesta mitä MOVESissa tapahtuu:

Instagram: @moves2017rovaniemi

Facebook: @moves2017

 

Kuvat: (C) Camilla Autti & Evilla Lumme

 

0 vastausta

Voit käyttää jonkin verran HTML:ää
Tietoa kirjoittajista

Emil Emil Ehnström är en 20-årig kille som studerar journalistik på Social-och Kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet. Han gillar lugn och meningsfull musik och har svårt att tampas med 80-tals punk. Även teater, franska filmer och roliga noveller är kulturformer som Emil uppskattar högt.

Antti Antti Järviniemi on vuonna 1999 syntynyt kangasalalainen nuori. Hän kuuluu Kangasalan Nuorisovaltuustoon ja Tampereen Pallo-Veikkojen jalkapallojoukkueeseen. Urheilun lisäksi Antti harrastaa kirjojen lukemista, musiikin kuuntelemista sekä kirjoittamista.

Minna Minna Jauho on 21-vuotias yhteisöpedagogi-opiskelija Helsingistä ja toimii tämän kevään Nuori Kulttuuri – säätiön harjoittelijana. Hän työskentelee eri-ikäisten lasten ja nuorten kanssa ja kokee omaksi vahvuudekseen taidekasvatuksen ja kulttuurisen nuorisotyön. Minna harrastaa tanssia, valokuvaamista ja kirjoittamista.

 
 
css.php