Moves-koulutuspäivien tunnelmia

Lavakokemusta juontajuuden ja esiintymisen kautta.

Eeva pääsee ensimmäistä kertaa juontohommiin Moves-lavalla.

Raumalta tuleva Eeva Rohiola, 21v pääsee nyt ensimmäistä kertaa juontajan tehtäviin tulevassa Moves-tapahtumassa. Siksi hän kokikin vapaaehtoisille tarjotun koulutuksen erittäin hyödylliseksi. Tanssitaustaa häneltä löytyy ja paraikaa hänellä on menossa tanssin perustutkinto ammattikoulussa. Kysymys odotuksista vaatii pientä pohdiskelua. 
-Hyvä fiilis ja se kun pääsee näkemään tanssiryhmiä, hän nostaa esiin.
Eeva pääsee itse myös esiintymään avajaistapahtumassa.
-Kyllähän sitä jo Tammikuusta asti ollaan suunniteltu, hän valaisee.


”Sopivasti jännittää”
Riikka Manninen Kuusamosta tuleva 17 vuotias tanssinopiskelija Santasportilta nauttii lavalla olemisesta. Häneltä ei varsinaisesti löydy juontajan kokemusta, mutta koulun puolella esiintyminen on jo tullut tutuksi, koulutus tuli kuitenkin tarpeeseen. Myös hän odottaa innolla esitysten näkemistä ja lisäksi sitä miten pärjää juontajan roolissaan.

Jonni Kaitale
Kirjoittaja on Rovaniemen Movesin tapahtumatoimittaja.
 

0 vastausta

Voit käyttää jonkin verran HTML:ää
Tietoa kirjoittajista

Emil Emil Ehnström är en 20-årig kille som studerar journalistik på Social-och Kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet. Han gillar lugn och meningsfull musik och har svårt att tampas med 80-tals punk. Även teater, franska filmer och roliga noveller är kulturformer som Emil uppskattar högt.

Antti Antti Järviniemi on vuonna 1999 syntynyt kangasalalainen nuori. Hän kuuluu Kangasalan Nuorisovaltuustoon ja Tampereen Pallo-Veikkojen jalkapallojoukkueeseen. Urheilun lisäksi Antti harrastaa kirjojen lukemista, musiikin kuuntelemista sekä kirjoittamista.

Minna Minna Jauho on 21-vuotias yhteisöpedagogi-opiskelija Helsingistä ja toimii tämän kevään Nuori Kulttuuri – säätiön harjoittelijana. Hän työskentelee eri-ikäisten lasten ja nuorten kanssa ja kokee omaksi vahvuudekseen taidekasvatuksen ja kulttuurisen nuorisotyön. Minna harrastaa tanssia, valokuvaamista ja kirjoittamista.

 
 
css.php