Koko Rovaniemi messissä MOVESISSA!

Lauantaipäivä on loistavasti käynnissä! Jo aamuvarhain alkoivat ensimmäiset workshopit, ja aamupäivästä starttasivat myöskin katselmukset, joista yllä olevat upeat kuvat on otettu. Koko Rovaniemi tulvii nuorten tanssijoiden välittämästä energiasta ja positiivisuudesta; se näkyy koko kaupungin katukuvassa ja jokaisessa rovaniemeläisessä!

 

Itsevarmuus ja valovoimaisuus, jolla tanssijat ovat esiintyneet on suorastaan mykistyttävää! Uskomattoman hienot maskeeraukset ja puvut ovat viimeistelleet kokonaisuuden aivan älyttömän hienoksi. Kyllä kelpaa raatilaisten viettää viikonloppu näitä esityksiä katsellen, toivottavasti myös sinä löydät tiesi nauttimaan nuorten lahjakkuudesta!

 

Nuorta talenttia on myös illalla luvassa Lordin aukiolla, kun MOVES 2017 -iltajuhlassa esiintyvät ensin Soundsista pari vuotta sitten ihmisten tietoisuuteen itsensä ponkaisseet Rovaniemen omat pojat The Youths ja sen jälkeen Isac Elliot! Sitä ennen on kuitenkin vielä rutkasti katselmuksia ja muun muassa Koko Suomi tanssii -työpajoja kolmin kappalein. ART MOVES! Nautitaan!

 

-Antti Järviniemi

Kirjoittaja on valtakunnallisen Moves-tapahtuman päätoimittaja

Kuvat: Camilla Autti

 

0 vastausta

Voit käyttää jonkin verran HTML:ää
Tietoa kirjoittajista

Emil Emil Ehnström är en 20-årig kille som studerar journalistik på Social-och Kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet. Han gillar lugn och meningsfull musik och har svårt att tampas med 80-tals punk. Även teater, franska filmer och roliga noveller är kulturformer som Emil uppskattar högt.

Antti Antti Järviniemi on vuonna 1999 syntynyt kangasalalainen nuori. Hän kuuluu Kangasalan Nuorisovaltuustoon ja Tampereen Pallo-Veikkojen jalkapallojoukkueeseen. Urheilun lisäksi Antti harrastaa kirjojen lukemista, musiikin kuuntelemista sekä kirjoittamista.

Minna Minna Jauho on 21-vuotias yhteisöpedagogi-opiskelija Helsingistä ja toimii tämän kevään Nuori Kulttuuri – säätiön harjoittelijana. Hän työskentelee eri-ikäisten lasten ja nuorten kanssa ja kokee omaksi vahvuudekseen taidekasvatuksen ja kulttuurisen nuorisotyön. Minna harrastaa tanssia, valokuvaamista ja kirjoittamista.

 
 
css.php