Isac Elliot kruunasi MOVESin lauantain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MOVES huipentui lauantaina Lordin aukiolle, mihin kokoontui monituhatpäinen yleisö todistamaan paikallisen maailmallakin uraa luovan ylpeyden The Youthsin ja huikean Isac Elliotin keikkoja. Ja meininki oli tottakai aivan mieletön! Isac Elliotin keikka oli alusta loppuun asti yhtä yhteislaulua ja koko aukio pomppi mukana koko keikan ajan. Rovaniemi otti Isac Elliotin vastaan siis mitä mahtavimmalla tavalla – niin siisti ja upea ilta! Haastis on tulossa pian Facebookiin, stay tuned!

Kuvat: Evilla Lumme

Teksti: Minna Jauho

 

0 vastausta

Voit käyttää jonkin verran HTML:ää
Tietoa kirjoittajista

Emil Emil Ehnström är en 20-årig kille som studerar journalistik på Social-och Kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet. Han gillar lugn och meningsfull musik och har svårt att tampas med 80-tals punk. Även teater, franska filmer och roliga noveller är kulturformer som Emil uppskattar högt.

Antti Antti Järviniemi on vuonna 1999 syntynyt kangasalalainen nuori. Hän kuuluu Kangasalan Nuorisovaltuustoon ja Tampereen Pallo-Veikkojen jalkapallojoukkueeseen. Urheilun lisäksi Antti harrastaa kirjojen lukemista, musiikin kuuntelemista sekä kirjoittamista.

Minna Minna Jauho on 21-vuotias yhteisöpedagogi-opiskelija Helsingistä ja toimii tämän kevään Nuori Kulttuuri – säätiön harjoittelijana. Hän työskentelee eri-ikäisten lasten ja nuorten kanssa ja kokee omaksi vahvuudekseen taidekasvatuksen ja kulttuurisen nuorisotyön. Minna harrastaa tanssia, valokuvaamista ja kirjoittamista.

 
 
css.php